GettyImages-1345323335 (1)

Her berger Mainoo ett poeng med Maguire som tilskuer

United-kaptein Harry Maguire var blant tilskuerne som var vitne til en heseblesende kamp mellom Uniteds og Middlesbroughs U18-lag. Dramaet bød på rødt kort, to straffer og en scoring fra midtbanen.

U18: Man Utd 3-3 (2-3) Middlesbrough

U18 Premier League, Carrington.

0-1: Sonny Finch str. 5), 0-2: Frankie Whelan (21), 1-2: Sam Murray (23), 1-3: Jack Stott (24), 2-3: Manni Norkett (str. 28), 3-3: Kobbie Mainoo (81)

GR Beals (Middlesbrough, 26)

Manchester United: Eric Hanbury, Rhys Bennett, Willy Kambwala, Sonny Aljofree (Ethan Ennis, 62.), Habeeb Ogunneye (James Nolan, 73.), Kobbie Mainoo, Finlay McAllister (Marc Jurado, 62.), Sam Murray, Maximillian Oyedele, Manni Norkett, Malachi Sharpe
Uben.innb.: Daniel Polakowski, Tylef Fredricson

Manchester United spilte i ca 70 minutter med elleve mot ti mann, men måtte vente helt til det 81. minutt før Kobbie Mainoo stanget inn utligningen for Travis Binnions gutter.

Herrelagets kaptein Harry Maguire var blant tilskuerne på Carrington som fikk se et United-lag som ikke hang med på notene i starten.

Scoring fra midtbanen

Sonny Finch sendte gjestene i føringen allerede etter fem minutter fra straffemerket. Frankie Whelan stanget inn gjestenes andre scoring på en corner etter elendig markering i United-forsvaret.

Manchester United v Middlesbrough: U18 Premier League
MÅLSCORER: Sam Murray scoret Uniteds første mål mot Middlesbrough da han reduserte til 1-2.

Sam Murray ga United fornyet håp da han dukket opp på bakerste stolte og banket inn reduseringen til 1-2 etter et vakkert United-angrep, men så kom kampens store prestasjon.

Sekunder etter at Middlesbrough tok avspark, etter Uniteds scoring, fikk Jack Stott drømmetreff fra egen banehalvdel og sendte Middlesbrough opp i en 3-1-ledelse.

Trøblet mot ti mann

Men selv med tre scoringer på drøye tre minutter var dramaet langt fra over. Middlesbroughs Ben Beals ble sendt i dusjen bare minutter etter etter to gule kort, men det andre gule kortet kunne fort vært direkte rødt for en fryktelig takling.

Som om ikke det var nok, gikk det kun ytterligere to minutter før kampens andre straffespark var et faktum. Denne gangen var det United som fikk det og Manni Norkett gjorde ingen feil fra krittmerket.

JAKTET VINNERMÅLET: Kobbie Mainoo og lagkameratene jubler for utligningen til 3-3, men United klarte aldri å få det fjerde målet og det endte 3-3 mellom United og Middlesbrough.

Deretter roet både kampen og dramaet seg betraktelig. Til tross for United spilte med én mann mer i vel 70 minutter, tilleggstiden inkludert, forsvarte gjestene fra Middlesbrough seg godt.

Til slutt glapp imidlertid markeringen på en corner fra Marc Jurado og Kobbie Mainoo fikk stange inn utligningen i det 81. minutt.

United presset på for et vinnermål, men måtte nøye seg med poendeling. United ligger på 4. plass på tabellen med ti poeng, fem poeng bak serieleder Blackburn.