Her avgjør han dramaet

MANCHESTER: Marcus Rashford hadde krampetendenser i begge beina, men tryglet om å få spille videre.

Det så ut til å bli en av de kampene der Uniteds sjansesløseri ville koste dyrt.

Men da United-fansen hadde slitt seg i håret gjennom hele 2. omgang over de fete sjansene som ble spolert, dukket Marcus Rashford opp og sendte United til semifinalen i Europa League med en iskald og velplassert avslutning i ekstraomgangene.

– En helt spesiell gutt

Etter kampen roste United-manager Jose Mourinho den unge angriperen opp i skyene.

– Han er en helst spesiell gutt, en som gir absolutt alt. Han hadde tendenser til krampe i begge beina da ekstreomgangene skulle begynne, men sa til meg at han gjerne spilte videre og at jeg kunne bytte noen andre dersom jeg trengte det. Det var før han og jeg visste at Zlatan var skadet , forklarer Mourinho.

ENDELIG: Marcus Rashford gratuleres av kaptein Michael Carrick etter 2-1-scoringen som sendte United til semifinalen i Europa League.

Portugiseren hadde planlagt å sette inn Ashley Young, men da Uniteds svenske angriper måtte gi seg med det som så ut til å vøe en alvorlig skade, valgte Mourinhi i stedet å kaste inn Anthony Martial.

– Marcus er en enestående unggutt. Han har en fantastisk mentalitet, sier Mourinho om matchvinneren.

Brant kjempesjanser

Før Rashford omsider fikk hull på byllen hadde United slitt med å omsette de mange sjansene laget skapte i tellende resultat.

Rashford hadde to kjempesjanser, Zlatan Ibrahimovic hadde sine gigantiske muligheter og Pogba blåste ballen over fra fem meter.

United-fansen kunne vært unnskyldt om de trodde de så en Premier League-kamp på Old Trafford, der den ene brente sjansen avløste den andre. United har snart dusinet fullt av dem.

Selv om Anderlecht hadde noen småfarligheter på slutten klarte United å ri av stormen og Rashfords mål