16-åringen scoret to mål mot Blackburn for andre gang på noen uker

U23-laget tok sitt første ligapoeng for sesongen da en klarte 2-2 borte mot Blackburn, som hadde vunnet begge sine to første kamper.

Hugill scoret to mål i U18-debuten mot nettopp Blackburn, og scoret to mål også her, det siste bare noen minutter før slutt. Anthony Elanga hadde den målgivende pasningen på begge scoringene.

16-åringens gode start i United etter overgangen fra Sunderland fortsetter, altså, og ellers hadde Isak Hansen-Aarøen en fin U23-debut.

Tidlig ledelse

Det tok bare litt over ett minutt før United tok ledelsen.

Isak Hansen-Aarøen fikk sin første start for United-reservene, men det var en annen 16-åring som stjal showet i starten av kampen.

Anthony Elanga headet ballen innover i feltet, og der var unge Joe Hugill, som vendte opp og plasserte ballen i mål som om det var noe av det enkleste i hele verden.

Hugill var nære ved å få sitt andre mål bare noen minutter senere, da han spilte godt sammen med Hannibal Mejbri, men Blackburn fikk stoppet ham i siste liten.

TOK LEDELSEN: Anthony Elanga (her fra en annen situasjon i samme kamp) hadde forarbeidet til begge Joe Hugills mål.

Blackburn snur kampen

I stedet for 2-0 fikk vi 1-1 i stedet, og den scoringen kom på et straffespark.

Ondrej Mastny gjorde en strålende jobb mot Rochdale i midtuka, og reddet tre straffespark der (to i straffekonkurransen, én i selve kampen), men selv om Mastny gikk riktig vei, så scoret Blackburns Connor McBride her.

Straffen fikk hjemmelaget etter en Di’Shon Bernard-hands.

«Blackburn-mål» og Blackburn-mål

Etter noen minutter av andreomgangen så mente Blackburn at de hadde ballen i mål, men reprisene viste at det på ingen måte stemte – og dommeren dømte heldigvis heller ikke mål.

I det 58. minutt havnet ballen i mål likevel, dessverre.

Et sleivspark av et skudd endte som et bra innlegg som Brad Lyons headet i mål via Di’Shon Bernard, og det er absolutt mulig å sette spørsmålstegn ved Uniteds forsvarsspill her.

Samtidig var det mye som ikke stemte helt med angrepsspillet også, og det hjalp selvsagt ikke at United manglet backene Ethan Laird og Reece Devine, som vanligvis er gode offensivt, når erstatterne ikke var i nærheten av å bidra like godt.

Sluttspurt ga utligning

United imponerte lenge heller lite, men mot slutten av kampen ble det i det minste litt bedre.

Di’Shon Bernard (som gikk opp i en midtbanerolle i det 66. minutt) hadde et brukbart headeforsøk, og Connor Stanley hadde et OK skuddforsøk, men aller mest skapte Anthony Elanga trøbbel for Blackburn.

Det sørget til slutt for United-poeng.

Elanga var over på høyresiden på slutten, og han kom seg til innlegg fra høyre etter et herlig løp som ingen Rovers-spillere var i nærheten av å være i stand til å stoppe. Keeper klarte ikke å stoppe innlegget, og Joe Hugill satte ballen i mål på bakerste stolpe.

2-2 ble sluttresultatet.

Isak Hansen-Aarøen fikk ros av både akademieksperter på Twitter og fra MUTV-kommentatorene for U23-debuten.

DEBUTERTE FOR U23-LAGET: Isak Hansen-Aarøen.

U23: Blackburn 2–2 (1-1) Manchester United

Premier League 2
Leyland County Ground

Mål: 0-1 Joe Hugill (2.), 1-1 Connor McBride (26.), 2-1 Brad Lyons (58.), 2-2 Hugill (86.).

Manchester United: Ondrej Mastny – Harvey Neville, Will Fish (C), Di’Shon Bernard, Luca Ercolani – Charlie McCann (Lukasz Bejger, 66.), Hannibal Mejbri – Charlie Wellens (Connor Stanley, 46.), Isak Hansen-Aarøen (Noam Emeran, 86.), Anthony Elanga – Joe Hugill.
Ubenyttet innbytter: Jacob Carney.

(Vi oppdaterer med det aller viktigste – stilling, mål, bytter, røde kort, osv.)

1: Kampen er i gang.

2: MÅL! Joe Hugill gir United en tidlig ledelse! Elanga header ballen inn i feltet til Hugill, og 16-åringen får det å score mål til å se veldig enkelt ut. Skyter enkelt i hjørnet, og United leder 1-0.

7: Fint United-angrep, med bra samspill mellom Hugill og Hannibal. Så ut som om Hugill skulle sette inn sitt andre der, men han ble stoppet i skuddøyeblikket.

24: Hannibal Mejbri med et frispark som går like utenfor.

25: Straffe til Blackburn. Hands på Di’Shon Bernard. Innbytter McBride skal ta den.

26: MÅL. 1-1. McBride setter straffesparket i mål. Mastny, som reddet tre Rochdale-straffespark tirsdag, gikk riktig vei.

35: Blackburn med en del litt i overkant tøffe taklinger på Hannibal Mejbri nå. De sliter litt med franskmannen (selv om han også er litt upresis innimellom her).

43: Blackburn-langskudd, men herlig redning av Ondrej Mastny.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang. Connor Stanley har kommet inn for Charlie Wellens.

51: Blackburn-spillerne mener de fikk ballen over streken, og blir frustrerte når dommer ikke er enig i. Reprisen viser at ballen var ganske langt fra å være i mål.

58: MÅL. Blackburn tar ledelsen, McBride får ballen på bakerste stolpe, men bommer egentlig helt på ballen. Ballen ender på bakerste stolpe hos Brad Lyons, som header ballen via Bernard og inn i mål. 2-1 til Blackburn.

66: BYTTE: Lukasz Bejger kommer inn for Charlie McCann. Skal inn på venstrebacken, og det ser ut som om Bernard skal opp i en midtbanerolle. Litt overraskende endring.

82: United skaper ikke så mye, men det er litt bedre nå. Bernard hadde en heading for noen minutter siden, og innbytter Connor Stanley med et OK skuddforsøk nå.

86: BYTTE: Noam Emeran får sin U23-debut. Inn for Isak Hansen-Aarøen, som har klart seg ganske bra.

86: MÅL! Joe Hugill med sitt andre for dagen! Strålende løp av Elanga på høyresiden. Innlegget går vel via keeper, muligens, men ender i alle fall opp hos Hugill på bakerste, og han setter den i mål!