U18-laget imponerte i serieåpningen

Norske Isak Hansen-Aarøen fikk debuten for U18-laget lørdag ettermiddag.

Lørdag ettermiddag spilte U18-laget sin første kamp for sesongen og unggutta imponerte.

Seks spillere fikk sine debuter fra start: Radek Vitek, Rhys Bennett, Logan Pye, Isak Hansen-Aarøen, Noam Emeran og Joe Hugill. Sistnevnte fikk virkelig en ettermiddag han sent vil glemme.

United hadde god kontroll hele oppgjøret og vant fullt fortjent 2-1. Hugill scoret begge målene.

Ungguttene gikk rett i angrep etter at dommeren blåste i gang kampen. Etter 20 sekunder ble Emeran taklet og høyrebacken til Blackburn fikk gult kort.

Kort tid etter fikk United et hjørnespark. Det ble tatt presist av Wellens som fant Bennett. Headingen til midtstopperen traff en Blackburn-spiller før den traff tverrliggeren. Kampens største sjanse etter drøye ti minutter.

United fortsatte å kjøre på etter lekkert klikk-klakk-spill endte ballen i beina til Hugill, som satte den like utenfor stolpen. Stor sjanse, men United-spissen skulle få sin revansje like etterpå.

Svidersky som også debuterte på U23-laget tidligere i uken vant ballen på midten og fikk den frem til Hugill. Spissen banket til fra 20 meter, og ballen gikk i stolpen og inn. Rett og slett et fantastisk mål av debutanten.

Det var det som skjedde før hvilen, og spesielt Martin Svidersky, Emeran og Hugill var gode i førsteomgang.

United fortsatte i samme sport etter pause. Både Hansen-Aarøen og Hugill hadde fine muligheter til å doble ledelsen, men United var inneffektive.

Halvveis ut i omgangen hadde United én ball i nettet, men Bennett ble avblåst for hands. Den så riktig ut.

2-0 kom kvarteret før slutt. Hoogewerf som hadde erstattet Hansen-Aarøen spilte Hugill fram på høyresiden. Spissen viste besluttsomhet i avslutningsøyeblikekt og hamret ballen opp i nettaket.

Blackburn våknet mot slutten av oppgjøret, og Vitek måtte i aksjon flere ganger, men tre minutter før slutt måtte keeperen kapitulere etter svakt forsvarsspill.

Heldigvis for United ble det bare med en redusering, og dermed vant U18-laget fullt fortjent til tross for litt spenning på tampen.

Neste kamp for U18-laget er mot Burnley lørdag 16. september.

U18: Manchester United 2-1 Blackburn