– Hans beste kamp for Frankrike

Anthony Martial la inn en sterk VM-søknad med sin forestilling mot Tyskland tirsdag kveld.

Martial spilte sin 17. landskamp i Köln, og ifølge franske L’Equipe var det hans beste hittil i karrieren.

– Det var utvilsomt den beste av hans 17 opptredener. Det handler selvfølgelig mye om forarbeidet til Lacazette-scoringen, men også hans appetitt for å utfordre én mot én og hans tekniske detaljer, heter det i spillerbørsen, der Martial belønnes med 7/10 som en av lagets beste spillere.

I sin kamprapport skriver L’Equipe at kvelden kunne vært enda bedre for United-vingen, dersom han hadde lyktes alene med Tyskland-keeper Kevin Trapp.

Men alt i alt oppsummeres forestillingen som fornøyelig og lovende.

– Hvis han fortsetter sin progresjon under José Mourinho, ønsker vi å se ham i blått på venstrekanten, der han bringer tempo og variasjon til Frankrikes angrepsspill, skriver Damien Degorre.

TIRSDAGENS KAMPER: Nå er du historisk, Lukaku!

Historiske Lukaku

Den formsterke franskmannen var én av tre United-spillere som markerte seg med målpoeng i perioden med landskamper som ble avsluttet tirsdag kveld.

Romelu Lukaku står igjen som tidenes Belgia-toppscorer i en alder av 24 år etter sine tre scoringer mot Mexico og Japan.

Henrikh Mkhitaryan, som har måttet tåle kritikk for svakt spill den siste tiden, noterte seg med to scoringer og én målgivende i sine to kamper for Armenia.

I den andre enden av banen måtte David de Gea se tre baller gå i nettet i 3-3-kampen mot Russland.

Burde De Gea hindre noen av målene? Se høydepunktene og bedøm selv!

Rashford-ros

Marcus Rashford måtte på sin side gå av banen uten målpoeng da England spilte sin andre 0-0-kamp på rad mot Brasil tirsdag kveld.

United-talentet er imidlertid én av flere unggutter som får godkjent av engelske medier og hylles spesielt for en frekk tunnel på Marcelo.

Henry Winter i The Times oppsummerer det hele med at 3-5-2-forsøket til Gareth Southgate fungerer defensivt, men at det offensive spillet må justeres for at Rashford skal bli mer effektiv fra sin kantposisjon.

Daily Mail beskriver samme kampbilde, noe de illustrerer med et «heat-map» som viser hvordan Rashford ble isolert langs krittlinjene.

Daily Mail gir Rashford 6/10 på sin spillerbørs, mens Daily Mirror karakteriserer ham som Englands livligste spiller og gir 7/10.

Jesse Lingard fikk et tidlig innhopp Ruben Loftus-Cheek i første omgang og får i likhet med Rashford 6 og 7 av de to avisene.

Ashley Young spilte de ti siste minuttene.

13 spillere – 1 tap

Lørdag sparkes Premier League-fotballen i gang igjen når Newcastle kommer på besøk til Old Trafford.

Nedenfor finner du forutsetningene José Mourinho kan forholde seg til etter ligapausen, med antall spilte minutter i parantes.

Av de 13 United-spillerne som var involvert for sine respektive landslag, var det bare én spiller – Matteo Darmian – som opplevde tap.

Victor Lindelöf (180) – Den eneste United-spilleren som spilte samtlige minutter for sitt landslag. Holder nullen i to eventyrlige playoff-kamper mot Italia (1-0 og 0-0) og er klar for VM.

Daley Blind (177) – Spilte anker i Nederlands oppturer mot Skottland (1-0) og Romania (3-0).

Romelu Lukaku (162) – Ble historisk med sitt 31. landslagsmål mot Japan (1-0). Scoret også to mot Mexico (3-3) og noterte seg med én målgivende pasning.

Henrikh Mkhitaryan (153) – Én straffescoring, ett spillemål, én målgivende og én straffebom. Med andre ord innholdsrikt i kampene mot Hviterussland (4-1) og Kypros (3-2).

Matteo Darmian (153) – Spilte hele kampen i Sverige, der han hadde et stangskudd. Offer for offensivt bytte i Milano.

Anthony Martial (107) – Fikk noen minutter mot Wales (2-0) og grep sjansen fra start mot Tyskland (2-2).

Marcus Rashford (105) – Ingen mål mot Tyskland (0-0) eller Brasil (0-0), men åpenbart i form.

David de Gea (90) – Tre baklengsmål i den ene kampen han sto mot Russland (3-3).

Sergio Romero (90) – Fikk i likhet med De Gea bare stå én av to kamper – og akkurat som i spanjolens tilfelle var det mot Russland (1-0).

Timothy Fosu-Mensah (72) – Startet som høyreback mot Skottland (1-0). Ubenyttet reserve mot Romania (3-0).

Jesse Lingard (59) – To innhopp på henholdsvis 4 og 55 minutter i 0-0-kampene mot Tyskland og Brasil.

Phil Jones (25) – Ut med skade i første omgang mot Tyskland. Returnerte til Manchester.

Ashley Young (10) – Fikk de ti siste minuttene mot Brasil.

Takk til Viasat for tillatelse til å vise høydepunkter!