Nå er du historisk, Romelu Lukaku!

Vi fulgte tirsdagens landskamper.

Tirsdag kveld ble landslagspausen avsluttet for United-spillerne for denne gang.

Romelu Lukaku ble historisk med sin matchvinnerscoring mot Japan, David de Gea slapp inn tre baklengsmål mot Russland, mens Anthony Martial hentet fram en lekker målgivende i 2-2-kampen mot Tyskland.

Les alt om kampene nedenfor!

Russland – Spania 3-3

Det ble en heseblesende affære for Spania og David De Gea, som ikke akkurat har for vane å se tre mål forsvinne inn bak seg.

Etter 35 minutter ledet Spania 2-0 etter mål fra Jordi Alba og Sergio Ramos, men Russland slo hardt tilbake med mål fra Fedor Smolov og Aleksey Miranchuk.

Sergio Ramos var iskald fra straffemerket like etter pause, men måtte se Russland utligne etter 70 minutter. David De Gea spilte hele oppgjøret for Spania.

SLUTT.

75. Vi kan for ordens skyld notere oss at, hvis rapportene våre stemmer, så kan ikke De Gea klandres for noen av de tre baklengsmålene.

Spania: De Gea, Nacho, Piqué, Ramos, Alba, Busquets, Thiago, Iniesta, Suso, Rodrigo, Asensio

Spania er selvfølgelig klare for sommerens VM-sluttspill i Russland, men det er ikke godt å si hvor mange United-spillere som får æren av å bli med på flyet dit.

Juan Mata og Ander Herrera ble begge vraket til den siste landslagstroppen, og tirsdag kveld er det kun David De Gea som representerer United.

Spanias soleklare førstevalg: David De Gea.

Romania – Nederland 0-3

Vi har ikke de store referatene fra oppgjøret i Romania, men Daley Blind spilte drøye 85 minutter av kveldens oppgjør – og Fosu-Mensah ble sittende på benken hele oppgjøret.

Målene kom fra Ryan Babel, Luuk de Jong og tidligere United-spiller Memphis Depay.

Nederland: Cillessen, Aké, Blind, Veltman, Van Dijk, Berghuis, Pröpper, Strootman, de Ligt, Babel, Depay

Må se VM fra sofakroken: Daley Blind.

Belgia – Japan 1-0

Hvis vi skal tro oppdateringene, og det må vi jo nesten, så var dette en kamp hvor det meste handlet om Belgia.

Lukaku hadde flere muligheter til å overliste Japans sisteskanse både i første og andre omgang, men valgte å holde spenningen til det 72. minutt. Da dukket den høyreiste belgieren opp på rett sted i boksen, og kunne enkelt stange inn sitt 31. mål for de røde djevlene, noe ingen andre har gjort før han.

Vi kan ikke annet enn å håpe at Lukaku tar med seg den positive brisen tilbake til Manchester.

Vi gratulerer!

SLUTT.

74. Rekordmannen! Lukaku med mål før han byttes ut. Målet var kanskje av det enklere slaget, en heading fra drøye to meter, men hva har vel det å si?

70. Lukaku har hatt noen gode innvolveringer, men har nå bare 20 minutter på seg for å slå målrekorden.

PAUSE.

43. Lukaku jakter fortsatt målet – og målrekorden – men har så langt blitt stoppet av en god japansk sisteskanse.

Belgia: Mignolet, Meunier, Kabasele, Vermaelen, Verthongen, Chadli, De Bruyne, Witsel, Hazard, Mertens, Lukaku

Romelu Lukaku opplever kanskje en måltørke for Manchester United, men for landslaget går det langt bedre. To mål mot Mexico forrige fredag gjør at han allerede har tangert målrekorden, og er nå kun ett mål unna å toppe listen helt alene. Vi følger godt med.

Maraoune Fellaini har slitt med skade, og er ikke en del av troppen.

Tyskland – Frankrike 2-2

Anthony Martial fikk velfortjente 90 minutter mandag kveld, og vartet opp med flere lekre detaljer og en regelrett grov målgivende pasning på Frankrikes første mål.

Martial hadde flere muligheter, og kunne selv avgjort oppgjøret i det 90. minutt, men avslutningen ble akkurat for svak. Alt i alt, en god forestilling fra «super-suben».

SLUTT.

56. Tyskland utligner, men Martial er ikke langt unna å sende Frankrike i ledelsen like etter. Lovende takter.

PAUSE.

34. Alexandre Lacazette sender Frankrike i ledelsen etter en sylfrekk målgivende fra Anthony Martial! United-spilleren vender først bort én Tyskland-spiller med en herlig såledragning, før han spiller Lacazette på blank. Herlig!

7. Anthony Martial har, enn så lenge, ikke gjort veldig mye i oppgjøret mot Tyskland. Det han har gjort – har han truffet på. Og det har tross alt ikke gått ti minutter enda.

Frankrike: Mandanda, Jallet, Varane, Umtiti, Digne, Tolisso, Rabiot, Matuidi, Mbappé, Lacazette, Martial

England – Brasil 0-0

Det ble ikke det fyrverkeriet av en fotballkamp mandag kveld på Wembley som mange kanskje håpet på. Marcus Rashford spilte hele oppgjøret, og fikk vist seg frem ved et par anledninger. Ikke mye mer enn det.

Jesse Lingard fikk også spille en god time, og Ashley Young fikk sitt velfortjente comeback drøye ti minutter før slutt.

Vi noterer oss at ingen ble skadet, og godt er det. Alt i alt en godkjent forestilling fra United-gutta.

SLUTT.

88. Kjempemulighet for England – og det kommer etter et karakteristisk Young-innlegg fra dypet.

79. Ashley Young kommer inn for England!

53. Nesten-mulighet for England etter en herlig slått dødball fra Rashford. Unggutten regelrett skyter innleggene inn i boksen.

46. Rashford er ikke langt unna å gå hele veien like etter hvilen, men mister ballen i høy hastighet.

PAUSE.

34. Jesse Lingard erstatter en skadet Loftus-Cheek.

10. Som ventet er Rashford én av to spisser mot Brasil i kveld. Han danner tospann med Jamie Vardy på topp.

England: Hart, Walker, Bertrand, Gomez, Stones, Maguire, Livermore, Dier, Vardy, Loftus-Cheek (Lingard 34), Rashford

For mange den mest spennende kampen som spilles tirsdag kveld. Ryktene skal ha det til at Rashford starter som spiss i kveld, noe som ville vært interessant å se. Ashley Young er også tilbake på landslaget, etter en imponerende høst for United.

Nigeria – Argentina 4-2

Sergio Romero, Argentinas førstevalg, så denne smått overraskende, kampen fra benkplass mandag ettermiddag.

Vi har ikke sett høydepunktene, men Argentina ledet 2-0, men klarte å gi fra seg denne ledelsen. Lionel Messi spilte heller ikke, og Manchester City-spiss Sergio Agüero skal ha besvimt i garderoben etter kampslutt. Han skal (heldigvis) være i god form nå.