– Han gjør det veldig vanskelig for meg å ta ham ut av laget

Manageren er full av lovord om unggutten som gir ham hodebry når laget skal tas ut.

Brandon Williams fikk tillit fra start i en Premier League-kamp for første gang i karrieren i 3-1-seieren over Brighton.

Unggutten er derfor den andre spilleren født etter tusenårsskiftet som har startet en Premier League-kamp for Manchester United.

Den andre? Det er Mason Greenwood som også fikk sin debut under Ole Gunnar Solskjær.

ALT OM KAMPEN:

– Briljant

Williams takket for tilliten og leverte en solid kamp mot Brighton, noe Solskjær var rask med å trekke frem på pressekonferansen etter kampen.

– Brandon var briljant i dag. Han kunne scoret et mål, han kunne fått en målgivende pasning, og han forsvarte seg også meget godt.

– Han har hatt noen gode måneder nå. 

VANSKELIG Å MØTE: Den ekstraordinære høyrebente venstrebacken var ingen lett match for Brightons offensive spillere, til tross for Williams’ manglende erfaring.

– Dette var hans første start i Premier League på Old Trafford. Man vet ikke hvordan spillerne reagerer, men han så frem til det. Jeg sa det også til ham på tirsdag at han måtte gjøre nettopp det.

– Gjør ingen feil

Men hva skjer når Luke Shaw kommer tilbake fra skade? Det er ikke lett å tyde et konkret svar fra Solskjær.

– Han (Williams) har ikke gjort noen feil når han har fått sjansen, og han gjør det veldig vanskelig for meg å ikke ta ham med på laget til neste kamp.

– Han har virkelig imponert meg.

De elleve som startet søndagens kamp utgjorde det yngste laget som har startet en Premier League-kamp denne sesongen. 29-årige David de Gea var eldstemann.

– Det er ikke et mål i seg selv, men det sier noe om hvordan vi spiller. De unge lærer, og de har hatt noen tøffe opplevelser, men som sagt så lærer de av det.

UNG BØLGE: Solskjær er en av managerne i Premier League som bruker flest unggutter.

Williams bidro selvfølgelig til å dra ned snittalderen.

Med sine 19 år og 68 dager (da han startet mot Brighton) er han den tredje yngste som har startet i ligaen i år. 

Arsenals Bukayo Saka (18 år og 46 dager), og Chelseas Callum Hudson-Odoi (18 år og 333 dager) er de eneste yngre spillerne som har startet en kamp i Premier League.

ALT OM KAMPEN: