Frykter McTominay mister flere uker

Alt gikk etter planen for Ole Gunnar Solskjær. Helt til Scott McTominay ble liggende med store smerter etter et overtråkk på overtid.

På pressekonferansen etter 3-1-seieren mot Brighton kunne ikke den norske United-manageren gi et klart svar på om han må klare seg uten skotten etter landslagspausen.

McTominay trekker seg sannsynligvis fra Skottland-troppen og skal undersøkes i Manchester på mandag.

– Han tråkket over på ankelen sin. Det så smertefullt ut. McTominay er ikke en spiller som blir liggende uten grunn. Jeg hadde en lignende skade og var ute i åtte uker. Andre ganger er du kanskje ute i to. Vi får se, sa Solskjær.

– SMERTEFULLT: Ole Gunnar Solskjær frykter McTominay kan være ute i flere uker.

McTominay lå nede lenge og ble til slutt fraktet inn i spillertunnelen på båre.

I verste fall kan Solskjær stå igjen med Fred og James Garner som de eneste alternativene på midtbanen i bortekampen mot Sheffield United etter landslagspausen. Paul Pogba er ute til desember, mens også Nemanja Matic sliter med en skade. Andreas Pereira kan i så fall være et alternativ.

Nå er det mye som tyder på at United bare sender seks spillere til sine respektive landslag i løpet av de neste to ukene: David de Gea, Harry Maguire, Marcus Rashford, Marcos Rojo, Victor Lindelöf og Daniel James.

McTominay pådro seg en smell også mot Partizan, men ble klar i tide til avspark mot Brighton. Sammen med Rashford har 22-åringen spilt klart mest for Solskjær denne sesongen.