– Gjorde oss fortjent til en straffesparkkonkurranse

David Moyes mener hans West Ham gjorde seg fortjent til en straffesparkkonkurranse mot United. Skotten mener også at London-laget hadde en «veldig god sak» for å få straffe på overtiden av andre omgang.

Det ble stopp i FA-cupens femte runde for Moyes og hans West Ham denne gangen. På Old Trafford var det den skotske managerens tidligere arbeidsgiver som ble for sterke, og londonerne klarte aldri å svare etter Scott McTominays mål åtte minutter inn i ekstraomgangene.

LES OGSÅ: (+) Vår børs etter kampen

Mener uavgjort etter 120 minutter ville vært mer rettferdig

Etter kampen mente Ole Gunnar Solskjær at United «dominerte» kampen, om enn ikke like mye i den andre omgangen som i den første.

Moyes virker å være enig i at United var det beste laget de første 45 minuttene.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene til spillerne. Jeg var ikke fornøyd i den første omgangen. Vi spilte ikke bra nok og ga United for mye respekt. Vi ble tvunget til å gjøre endringer etter pause, som faktisk hjalp oss. Jeg synes vi spilte mye bedre etter det.

BEDRE ETTER HVILEN: David Moyes mener Tomas Soucek og resten av West Ham-spillerne hang bedre med etter pause.

West Ham-treneren virker dog ikke helt å være med på at United dominerte kampen. Skotten mener det ville vært mer rettferdig om kampen hadde blitt avgjort på straffer etter 120 minutter.

– Jeg drar fra Old Trafford skuffet over at vi ikke fikk sjansen, i det minste, i en straffesparkkonkurranse. Det synes jeg vi gjorde oss fortjent til.

– Hadde veldig god sak for et straffespark

Til slutt ble det hele altså avgjort før straffesparkkonkurransen, men Moyes mener at hans lag burde fått skyte fra elleve meter allerede før ekstraomgangene.

57-åringen mener nemlig at West Ham kunne, eller kanskje burde, fått straffe på overtiden av andre omgang.

– Vi hadde en veldig god sak for et straffespark i det 91. eller det 92. minuttet, mener skotten.

I situasjonen Moyes sikter til, stoppet et innlegg fra «Hammers»-spiller Ben Johnson i Uniteds Aaron Wan-Bissaka. Dommer Paul Tierney avventet en kort VAR-sjekk, men fikk beskjed om å starte kampen igjen etter kort tid. Reprisene viste ikke tydelig om ballen faktisk var i armen til United-backen.

UENIG: David Moyes ville ha straffespark på Old Trafford.

Moyes er uansett misfornøyd, og påpeker at hans lag ikke har fått et eneste straffespark gjennom hele sesongen.

Skotten mener også at situasjonen hadde ført til straffespark med handsreglene som ble benyttet i begynnelsen av sesongen.

– Hadde det vært tidligere i sesongen, tror jeg det ville blitt gitt. Det ble det ikke i dag.