ennervalenciafred270122

Uavgjort for Fred & co etter VAR-dramatikk – Pellistri startet da Uruguay vant

Uavgjort for Fred og Brasil, mens det ble seier i Pellistris landslagsdebut, en kamp hvor Cavani også kom innpå.

Fire United-spillere er på landslagsoppdrag i Sør-Amerika nå i denne pausen, og tre av dem var i aksjon torsdag kveld/natt til fredag.

Ecuador 1-1 (0-1) Brasil

Mål: 0-1 Casemiro (6.), 1-1 Félix Torres (75.).

Det er allerede klart at Brasil spiller i VM senere i år, men VM-kvalifiseringen er ikke over, og torsdag kveld spilte Fred hele Brasils VM-kvalifiseringskamp borte mot Ecuador.

Alex Telles ble sittende på benken hele kampen.

Det skulle vise seg å bli en spennende kamp, med dommeren i sentrum.

Ecuador startet kampen lovende, men så kjempet Fred-midtbanekollega Casemiro inn 1-0 i det sjette spilleminuttet.

Noen minutter senere slo Fred en glimrende bakromspasning som endte med et stygt sammenstøt mellom keeper og spiss, og det ble rødt kort til Ecuador-keeper Alexander Domínguez i den situasjonen.

Men Ecuador var ikke lenge i undertall. Før 20 minutter var spilt hadde Emerson Royal fått sitt andre gule kort. I det 26. minutt ble Liverpools Alisson Becker vist det røde kortet også – før videodommer grep inn, og det røde kortet etter mange minutter ble omgjort. Senere ble også et straffespark som Ecuador ble tildelt omgjort.

Med et kvarter igjen utlignet Félix Torres for Ecuador da et hjørnespark ble headet i mål.

På overtid ble Ecuador igjen tildelt et straffespark, og Alisson Becker fikk rødt kort for andre gang i kampen – og igjen ble både straffesparket og det røde kortet strøket. Det endte 1-1.

Paraguay 0–1 Uruguay

Mål: 0-1 Luis Suarez (50.).

I Paraguay ble det spilt en kamp mellom to lag som hadde havnet litt på etterskudd i kampen om en VM-plass, men Uruguay har fortsatt en god sjanse til å havne i VM, og spesielt etter denne 1-0-seieren her.

Én United-spiller startet kampen, og da er det jo kanskje noe overraskende at det var Facundo Pellistri, mens Edinson Cavani derimot startet på benken.

I det 70. minutt gikk Pellistri ut, mens Cavani samtidig kom innpå, men på det tidspunktet var kampen allerede ferdigscoret.

Paraguay v Uruguay - FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier
KOM INNPÅ: Edinson Cavani.

Mest fornøyd av våre er nok Facundo Pellistri, som fikk landslagsdebuten.

Uruguay er nå oppe på 4. plass, som er godt nok til å kapre en VM-plass, men hvis kampen mellom Colombia og Peru fredag kveld får en vinner, så vil det laget gå forbi Uruguay.

Neste uke spiller Uruguay hjemme mot Venezuela, og Pellistri, Cavani & co kan der ta nok et langt steg mot en plass i VM.