Første seier for Sevilla-treneren

Alt er dog ikke rosenrødt i Andalucía.

Manchester United trakk Sevilla i åttendelsfinalen av Champions League, etter en komfortabel gruppeseier.

Kampen spilles sent i februar, og frem til det vil vi forsøke å danne oss et bilde av hva som møter oss på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i det første oppgjøret.

Torsdag kveld sikret Sevilla seg kvartfinale-billetten i Copa del Rey, i det som kan omtales som en transportetappe mot Cádiz CF. Lagets toppscorer, Wissam Ben Yedder og Joaquín Correa sto for hjemmelagets mål.

Bortelaget fikk et trøstemål like før full tid, og dermed ble sluttresultatet 4-1 sammenlagt over to kamper.

Steven N’zonzi, med bakgrunn fra Stoke City, skal ønske seg bort fra Sevilla etter snart tre sesonger.

Ben Yedder står nå med 16 mål på 23 kamper, og er absolutt en spiller United bør være obs på. 

Det ble også Vincenzo Montellas første seier som Sevilla-sjef, etter at klubben sparket Eduardo Berizzo like før årsskiftet. Dette skapte reaksjoner. 

Det har ikke vært den enkleste starten på Sevilla-eventyret for Montella, som enda ikke har fått fansen helt over på sin side, som følger av sviktende resultater.

Til tross for en imponerende 4-1-seier sammenlagt, viste supporterne sin misnøye da dommeren blåste av kampen. Spillere som Steven N’zonzi (ønsker seg bort), Vascuez og Muriel fikk alle høre det fra de fremmøtte på tribunen. 

Sevilla: Sergio Rico, Corchia, Marcado, Lenglet, Carole, Geis, N’Zonzi (Pizzaro ’83), Sarabia, Banega (Vasquez ’72), Correa, Ben Yedder (Muriel ’78)

Ubenyttede reserver: Soria, Kjær, Nolito, Navas

PS: I kvartfinalene venter Atlético Madrid for Montellas mannskap. Det ble klart etter fredagens trekning.