Foretrakk Greenwood framfor Grealish

Den engelske landslagssjefen forteller at Mason Greenwood og Jack Grealish kjempet om den samme plassen i hans landslagstropp.

Da landslagstroppen til England før kampene mot Island og Danmark ble offentliggjort, var Mason Greenwood blant navnene som ble lest opp.

Den målfarlige unggutten har virkelig slått gjennom for United denne sesongen, og har scoret 17 mål i alle konkurranser. Det er ganske imponerende for en som startet sesongen bare 17 år gammel.

Nå har prestasjonene hans altså gitt Greenwood en plass i troppen til «Three Lions», og en sjanse til å få debuten for A-landslaget.

En som derimot ikke fikk plass i troppen, var United-lenkede Jack Grealish.

Ifølge landslagssjef Southgate er det en direkte sammenheng mellom at Greenwood er med og Grealish ikke.

– For Jacks del, er det enkle svaret på hvorfor han ikke er med, Mason Greenwood, sier Southgate ifølge The Independent.

– Han (Grealish) kjemper med Greenwood, Marcus Rashford, Jadon Sancho og Raheem Sterling om plassene.

SJEFEN BESTEMMER: Gareth Southgate er trener for det engelske herrelandslaget. Han tar med seg tre United-spillere til neste landslagssamling.

Dermed ser det altså ut til at Greenwood for øyeblikket står høyere i kurs hos Southgate enn Grealish. Ifølge landslagstreneren var det ikke et alternativ å ikke velge Greenwood denne gangen.

– Han (Grealish) er et talent, det er det ingen tvil om. Men jeg synes at Mason Greenwood med sine prestasjoner, avslutteregenskaper og sin modenhet, var umulig å utelate.