Vi følger landskampene

Her kan du følge United-spillerne i aksjon for sine respektive landslag – minutt for minutt.

Det er særdeles delte meninger om landskamper. Mens enkelte elsker nasjonalismen og sjarmen som følger med oppgjørene mellom landene, river andre seg i håret i frustrasjon over å ikke få se klubblagene sine i aksjon.

De mest ivrige supporterne ønsker først og fremst at spillerne fra sine egne lag skal returnere friske og skadefrie tilbake på trening så snart som mulig.

Likevel er det alltid gledelig å se spillerne fra sine egne lag prestere på landslaget, og i denne artikkelen kan du følge United-spillerne i aksjon tirsdag kveld – minutt for minutt.

Fra minutt til minutt

23.00: Det står 0-0 i den ekstreme høyden i Bolivia. Antonio Valencia spiller fra start for Ecuador.

22.55: SLUTT: Hviterrussland – Frankrike 2-4: Patrice Evra kom aldri på banen i Frankrikes viktige seier borte mot Hviterrussland.

22.36: SLUTT: Ukraina – England 0-0: England virker fornøyde med ett poeng. Les mer her.

22.32: MÅL – Frankrike: Det gjør alltid litt vondt å se et tapt stortalent briljere for andre lag. Paul Pogba øker ledelsen til 4-2 for Frankrike. Hans første landslagsmål. Kunne Pogba vært løsningen på Uniteds midtbaneproblem?

22.29: Tom Cleverley erstatter Theo Walcott i det 88. spilleminutt. Virker som om England er fornøyde med ett poeng.

22.28: MÅL – Frankrike: Samir Nasri sender Frankrike foran, og dermed et skritt nærmere VM-billett. Franskmennene skal likevel ha vanskeligheter med å ta igjen Spania, og må nok ta veien via play-off.

22.24: SLUTT: Andorra – Nederland 0-2: Det er slutt i Andorra. Van Persies to mål sørget for tre poeng og VM-billett for gjestene. Les mer her.

22.20: MÅL – Frankrike: Franck Ribéry utlikner for andre gang i kampen.

22.17: MÅL – Hvitterrusland: 2-1. Lloris’ kjempetabbe fører til at Frankrike igjen ligger under.

22.12: SLUTT: Luxemburg – Nord-Irland 3-2: Luxemburg, rangert som nummer 140 i verden, – én plass bak Afghanistan – har slått Jonny Evans og Nord-Irland. Dette er kun deres fjerde seier i en VM-kvalifiseringskamp noensinne.

22.11: Gary Lineker: – Når man ser England spille pasninger som om de aldri har møtt hverandre før, får det en til å under seg om hvorfor Michael Carrick ikke spiller.

22.09: Ashley Young erstatter Jack Wilshere. 67 minutter spilt i Kiev. Fortsatt 0-0.

22.08: MÅL – Frankrike! Franck Ribéry utlikner fra krittmerket. 1-1.

22.04: Andre omgang av Hviterrussland-Frankrike er i gang. Patrice Evra er ikke blant de elleve franskmennene som er i aksjon i øyeblikket, og i skrivende stund ligger laget hans under 1-0. Det har på langt nær vært noen imponerende VM-kvalifisering av Frankrike så langt.

22.02: Antonio Valencia spiller fra start for Ecuador. Kampen spilles i Bolivia – over 3637 meter over havet.

22.01: MÅL – Luxemburg! Hjemmelaget tar ledelsen 3-2, og kanskje kan luxemburgerne vinne sin fjerde kamp i VM-kvaliseringens historie likevel.

21.59: Opta forteller at England kun har hatt ballen 47 % av tiden så langt. Tidligere i kvalifiseringen har de aldri hatt under 55 % ved kampslutt.

21.55: MÅL – Nord-Irland! Nord-irene slår tilbake. 2-2! Gareth McAuley ser ut til å forhindre Luxemburg fra å vinne deres fjerde VM-kvalifiseringskamp gjennom tidene.

21.54: Robin van Persie har vært nære ved to anledninger, men det står fremdeles bare 2-0 til Nederland.

21.51: MÅL – Luxemburg! Selv om Nord-Irland for lengst har sluttet å drømme om Brasil, betyr ikke det at det er gøy å tape mot Luxemburg. Stefano Bensi målscorer. 2-1 med tolv minutter igjen av ordinær tid.

21.49: Et kvarter gjenstår mellom Luxemburg og Nord-Irland. Fortsatt 1-1. Kampen betyr uansett ikke allverden. Evans‘ lag er ute av kampen for å kvalifisere seg for lengst.

21.38: MÅL – Nederland! Robin van Persie! Dette utvikler seg til å bli Van Persies kveld. Et innlegg fra høyre ender i beina på nederlenderen, som enkelt kan trille inn 2-0 for bortelaget.

21.37: For øvrig har Hvitterrussland tatt ledelsen mot Evra-løse Frankrike. Filipenka målscorer.

21.34: MÅL – Nederland! Robin van Persie! 1-0 til bortelaget. Selvsagt er det Manchester Uniteds toppscorer som sender Nederland i føringen mot Andorra. Et aldeles utsøkt langskudd. Du kan se målet her.

21.31: 0-0 til pause mellom Ukraina og England. Kampen åpnet lovende, men utover i omgangen utviklet det seg til å bli en lite severdig kamp.

21.30: Andre omgang er i gang i Andorra-Nederland.

21.28: Kanskje er det mangelen på United-spillere, men England sliter virkelig med å skape sjanser. Her kan det være duket for både Carrick, Cleverley og Young. Sannsynligvis ikke alle tre, men sannsynligheten er stor for at minst én av dem kommer inn i løpet av den andre omgangen.

21.15: Pause i Andorra. Nederland har fortsatt ikke klart å få hull på byllen.

21.13: Ukraina-England har roet seg betraktelig.

21.08: Robin van Persie skaffer et nytt frispark i farlig når Lima kommer inn med knottene først. Sistnevnte får gult kort. Heldigvis slipper nederlenderen unna skade. Nederland nærmer seg.

21.04: MÅL – Luxemburg. 1-1! Aurélien Joachim utlikner like før pause mot Jonny Evans og Nord-Irland.

21.02: Det samme kan ikke sies om kampen mellom Andorra og Nederland. Robin van Persie var likevel nære scoring nå nettopp. Skaffet frispark like utenfor sekstenmeteren, og skjøt selv frisparket like til side for mål.

20.59: De første 12-13 minuttene mellom Ukraina og England har vært meget underholdende sett med nøytrale øyne. Spillet bølger og det har blitt store sjanser begge veier.

20.53: Fortsatt målløst mellom Andorra og Nederland.

20.46: Også England-kampen er i gang.

20.31: Robin van Persie og Nederland er i gang mot Andorra.

20.30: MÅL – Nord-Irland! Martin Paterson har sendt Jonny Evans’ lag i føringen borte mot Luxemburg. 1-0!

20.27: BBC kan fortelle at Lawrence spilte hele kampen for Wales U21.

20.23: Andorra U21 – Wales U21 endte 0-0. Tom Lawrence spilte fra start, men det foreligger så langt ingen informasjon om spissen spilte hele kampen for bortelaget.

20.18: Både Roy Carroll og Oliver Norwood har spilt i Manchester United. Det samme har Corry Evans som sitter på benken for nord-irene.

20.16: Luxemburg – Nord-Irland, med Jonny Evans fra start, ble nettopp sparket i gang. Nord-Irlands lag: Carroll, Hodson, McAuley, Danny Lafferty, Jonny Evans, Ferguson, McGinn, Davis, Norwood, Paterson, Ward.

19.57: Frankrike-trener Didier Deschamps har ikke funnet plass til Patrice Evra i sin startoppstilling. Tidligere United-spiller Paul Pogba derimot, starter sentralt sammen med Blaise Matuidi.: Lloris – Sagna, Koscielny, Abidal, Clichy – Matuidi, Pogba – Payet, Valbuena, Ribéry – Giroud.

19.52: For øvrig kan det nevnes at Robin van Persie selvsagt starter for Nederland i det som forventes å bli en enkel seier borte mot Andorra: Vorm – Janmaat, De Vrij, Vlaar, Willems – Schaars, Sneijder, Strootman – Lens, Schaken, Van Persie

19.51: Det er ikke lett å finne startoppstillingen til Nord-Irland, men det er ingenting som tyder på at Jonny Evans ikke spiller fra start borte mot Luxemburg.

19.28: Det er med andre ord ingen Manchester United-spillere i Englands startellever. Mens enkelte sukker og rister på hodet over dette, vil andre juble over at de tre tilgjengelige spillerne i troppen har uthvilte ben til kampen mot Crystal Palace i helgen.

19.27: Englands benk: Smalling, Ruddy, Baines, Caulker, Carrick, Cleverley, Barkley, Defoe, Young, Sterling, Townsend, Fraser

19.26: England stiller med følgende lag: Hart – Walker, Cahill, Jagielka, Cole – Gerrard (c), Lampard – Walcott, Wilshere, Milner – Lambert

19.16: Det står for øvrig fortsatt 0-0 i den eneste kampen med en United-spiller i aksjon. Tom Lawrence’ Wales har spilt om lag et kvarter av den andre omgangen mot Moldova.

19.10: Lagoppstillinger til de enkelte kampene kommer fortløpende. Foreløpig er det stille før stormen.

17.36: Det rapporteres at Tom Lawrence spiller fra start for Wales U21 borte mot Moldova.

17.30: Shinji Kagawa var sentral da Japan snudde 0-1 til 3-1 mot Ghana tidligere tirsdag. Les mer her.