– Flere spillere kan rekke Liverpool-kampen

Det kan se ut til at ting begynner å lysne på skadefronten.

United har fem strake kamper uten seier (måtte ha straffesparkkonkurranse mot Rochdale), noe som selvfølgelig ikke er godt nok, men samtidig har Ole Gunnar Solskjær vært uheldig med skader på nøkkelspillere.

Nå kan det se ut til at flere av spillerne som har vært på skadelisten, kan bli klare til kampen mot Liverpool på søndag.

– Franskmenn kan bli klare

Det er liten tvil om hvor problemet har ligget for United denne sesongen. Etter at Chelsea ble beseiret med 4-0 i serieåpningen har United slitt med å score mål. Nå kan to av våre viktigste offensive spillere være tilbake fra skade.

Anthony Martial har vært ute av spill siden august med en lårskade. I de åtte kampene franskmannen ikke har vært på banen denne sesongen har United kun scoret fem mål.

Det er derfor liten tvil om at det hadde vært utrolig viktig å ha 23-åringen på plass mot Liverpool. Ifølge Sky Sports kommer franskmannen til å være tilbake i trening denne uken og kan muligens være i aksjon på søndag.

SCORET MOT LIVERPOOL I DEBUTEN: Anthony Martial trengte ikke lang tid på å skyte seg inn i United-fansens hjerter.

Men han er ikke den eneste med fransk pass som kan bli klar til kampen mot tabellederen. Paul Pogba har nemlig vært i Dubai under landslagspausen og trent i varme omstendigheter. Om han blir klar til søndag gjenstår å se, men muligheten er tilstede.

– Backer tilbake?

Luke Shaw har vært mye skadet i løpet av sin United-karriere, men nå kan det se ut til at venstrebacken blir klar til Liverpool-kampen. Likevel er det nok trolig at Ashley Young starter kampen, selv om Shaw har hatt god kontroll på Mohammed Salah tidligere.

IKKE SCORET MOT UNITED: Mohammed Salah har tilgode å score mot Manchester United. Luke Shaw har nemlig hatt god kontroll på kantspilleren.

Aaron Wan-Bissaka har også gode muligheter for å rekke kampen. Sommersigneringen har vært ute av spill i tre kamper, men skal etter rapportene ha blitt helt frisk igjen gjennom landslagspausen og har gode muligheter for å starte mot laget fra Merseyside.

Victor Lindelöf, Jesse Lingard og Mason Greenwood kan også rekke kampen. 

Tidligere denne mandagen opplyste flere engelske medier at Liverpool-spillerne Allison Becker og Mohammed Salah også kommer til å bli klare til kampen. 

Les også: Kan dette være løsningen mot Liverpool