Et herlig langskudd sist vi møtte Swansea: Paul Pogba.

Full pott for United-gutta

Pogba scoret, Rooney med assist og Mkhitaryan fikk etterlengtet kamptrening.

Det ble en strålende dag for United-spillerne som var i aksjon for sine respektive landslag fredag kveld, med tre seiere av tre mulige.

Først ut i ilden var Henrikh Mkhitaryan, som fikk en sjelden opptur med 3-2 seier og 90 minutter for Armenia mot Montenegro. Den offensive armeneren var ikke involvert i scoringene, men leverte en solid innsats, i hvert fall med tanke på at 27-åringen ikke har startet en fotballkamp siden september.

Seier ble det også for Paul Pogba og Frankrike, som etter å ha ligget under mot Sverige kom tilbake og vant 2-1. Uniteds energiske franskmann sto for 1-1-scoringen, etter en sterk heading på et godt slått Payet-frispark. Pogba hadde også noen skuddforsøk, men det ble med den ene scoringen fredag.

Wayne Rooney var tilbake som kaptein fra start for England, og leverte en solid kamp da Three Lions slo skottene komfortabelt 3-0. Spissen kom ikke på scoringslista selv, men hadde målgivende til Gary Cahill på 3-0, etter en god innoverskrudd corner. Rooney slo flere gode dødballer, og virket også spillemessig bedre enn han har vært for England på lenge.

31-åringen har tidligere ofte falt veldig dypt i banen, men i dag var han flink til å variere spillet sitt. Mangler kanskje litt av det gamle killerinstinktet foran mål, og kommer ikke til scoringsmuligheter like ofte som før, men totalt sett var kampen positiv for Rooneys del.

Jesse Lingard og Marcus Rashford ble sittende på benken gjennom hele kampen. Til tross for at England cruiset inn en komfortabel seier, brukte Southgate kun ett bytte i løpet av kampen.

Vi fulgte England – Skottland og Frankrike – Sverige live.

22.38: Det blåses av i Paris også. 2-1 til Pogba og Frankrike.

22.36: Der var det slutt på Wembley. England innfridde favorittstempelet til de grader

22.34: Rooney får det gule etter at han kommer alt for sent inn i en takling på Griffiths. Litt unødvendig.

22. 27: Under ti minutter igjen både i London og Paris. Både Frankrike og England vil toppe gruppene sine hvis resultatene står seg.

22.17: Spissbytte på England, men det er Jamie Vardy som erstatter Daniel Sturridge.

22.13: England kjører over Skottland etter alle kunstens regler. Sterling med en vanvittig sjanse på bakre stolpe. Her går det an å la noen av innbytterne få sjansen! (hinthint)

22:09: MÅL 2-1: Nå renner målene inn her! Denne gangen er det Payet, som hadde assist på Pogbas scoring, som gjør det selv, noe som gjør at Frankrike er i ledelsen, både i gruppa og kampen.

22.04: MÅL 3-0: Wayne Rooney slår et hjørnespark på hodet til Gary Cahill som setter ballen i mål, og England har punktert kampen på Wembley!

22.00: MÅL 1-1: Pogba utlikner med hodet for franskmennene i Paris etter målgivende fra West Hams Payet. 1-1!

21.55: Sverige tar ledelsen i Paris. Emil Forsberg sender bortelaget i føringen med et frispark.

21.54: MÅL 2-0 ENGLAND: Adam Lallana øker ledelsen for hjemmelaget. Danny Rose med målgivende.

21.47: Da er kampene i gang igjen!

21.33: PAUSE – Både i Paris og London. 1-0 til England mot Skottland, mens det er målløst mellom Frankrike og Sverige

21.22: I Frankrike står det fortsatt 0-0. Ingen av lagene har klart å skape de store sjansene.

21.21: Fletcher sier takk for gamle dager, og finter Rooney rett opp i pølsebua, men det påfølgende knallharde skuddet går over mål.

21.18: Rooney har ikke trukket seg så dypt tilbake i banen som han pleier å gjøre for å søke mer ball, men i det sekundet han gjør det slår han en utsøkt tversoverball til kanten. Den hadde til og med Scholes sagt seg fornøyd med.

21.14: Skottland med sin første store sjanse. Grant Hanley kommer til en ganske fri heading etter en corner, men klarer ikke styre den på mål.

21.11: MÅL 1-0 – England trykker på og Southgate får uttelling for å ha satset på Daniel Sturridge som ikke har scoret i Premier League i høst, men som scorer nå for England. Walker slår et knallhardt innlegg som Liverpool-spissen header i mål på imponerende vis.

21.08: Rooney med et godt slått frispark fra høyre, men ingen England-spillere får hodet på ballen. Pogba har hatt flere skuddforsøk mot Sverige, men uten uttelling så langt i det det nærmer seg halvspilt første omgang.

20.57: Ingen store sjanser i noen av oppgjørene de første 10 minuttene. Tsjekkia har tatt ledelsen mot Norge riktignok…

20. 45: Begge kampene er i gang! Det skal bli spennende å se en revansjesugen Wayne Rooney. Pogba er det som alltid høye forventninger til.

Ingen Lingard eller Rashford i startoppstillingen, noe som kanskje ikke er veldig overraskende. Vi får håpe de får spilletid i løpet av kampen.

Laget: Hart, Walker, Rose, Dier, Cahill, Stones, Sterling, Henderson, Sturridge, Rooney, Lallana.

Innbyttere: Clyne, Heaton, Walcott, Jagielka, Bertrand, Townsend, Kane, Vardy, Rashford, Wilshere, Lingard, Pickford.