Får ros etter Island-kampen

Både Daniel James og Harry Maguire får ros etter onsdagens landskamper. Sistnevnte må undersøkes på Carrington etter å ha fått en smell mot islendingene.

Harry Maguire har ikke hatt en stor sesongstart for United, og mange ønsker nok at stopperen kommer seg fort opp igjen på det vesentlig bedre nivået fra fjorårssesongen.

Da er det i alle fall et godt tegn at denne landskampperioden gikk vesentlig bedre enn den forrige.

Maguire scoret i privatlandskampen mot Irland sist uke, og etter å ha hvilt i helga (på grunn av suspensjon etter utvisning i oktober), så spilte Maguire en god kamp da England knuste Island 4-0.

Maguire får børskarakter 8 av Daily Telegraph og Sky Sports, mens flere andre gir ham sjueren med rosende ord til tross for at forsvarsspillerne ikke fikk så mye å gjøre mot Island. United-kapteinen bidro uansett flittig offensivt, som dette ballberøringskartet også indikerer:

Han var en «ivrig og velkommen bidragsyter» offensivt, ifølge Sky Sports, mens Telegraph roser ham for pasningsrekkevidde, offensive løp som overlappende midtstopper og for at han fortsatt er en hodetrussel på dødballer.

Football365 roser også Maguire. «What a bloody performance» er konklusjonen, og de roser ham for en pasningsdistribusjon som ville gjort Xabi Alonso mo i knærne, men anerkjenner også at Maguire neppe kan spille i en så offensiv rolle som dette mot enhver motstander.

SCORET MOT IRLAND SIST UKE: Harry Maguire.

En ting som ikke er like bra er at Maguire ifølge ESPN fikk en smell mot Island. Han skal ha hatt blåmerker etter kampen, og vil undersøkes i dag på Carrington, ifølge journalist Rob Dawson.

Det passer spesielt dårlig nå som Victor Lindelöf sliter med ryggen, og Eric Bailly tydeligvis ikke ble vurdert som frisk nok til å spille for Elfenbenskysten, men forhåpentligvis er ikke dette et problem som det er verdt å bry seg nevneverdig om.

James strålte

Som vi skrev om i onsdagens landskampsak så scoret Daniel James et herlig mål for Wales, i tillegg til at han hadde en målgivende pasning også.

Ikke overraskende slår det bra ut på spillerbørsen til Wales Online, som mente at James var Wales’ bestemann, og gir ham karakteren 9. De kaller det en utrolig forestilling, og er åpenbart imponerte.

George Byers, som James spilte med i Swansea, var også imponert. Han la ut følgende tweet, hvor han blant annet advarer mot å tvile på James.

SCORET: Daniel James.