Får knusende dom – forsvares av Solskjær

Andre mandag på rad våkner Andreas Pereira til lyden av kritiske røster som klandrer ham for problemene på midtbanen til Manchester United.

Med tittelen «Manchester United fikk se hvordan en skikkelig playmaker skal spille» retter lokalavisen Manchester Evening News søkelyset mot Andreas Pereira etter 2-2-kampen mot Aston Villa.

Samuel Luckhurst mener 23-åringen havnet fullstendig i skyggen av Jack Grealish, som sendte Aston Villa i ledelsen med et kremmerhus.

– Andreas Pereira er en flekk Solskjær ikke kan kvitte seg med, skriver Luckhurst, som gir brasilianeren 3 på spillerbørsen og gjør et poeng av at det var han som lot Grealish få gå på skudd.

DUELLEN: Andreas Pereira og Jack Grealish i søndagens kamp på Old Trafford.

Solskjær deler imidlertid ikke oppfatningen om at Pereira er et problem.

23-åringen har startet 12 av 14 ligakamper denne sesongen – de fleste av dem i en offensiv rolle, men i det siste også som en sentral midtbanespiller.

– Andreas blir bedre og bedre. Han jobber hver eneste dag for å bli bedre, og han har fått spille en del kamper denne sesongen. Vi mener vi har funnet hva som er hans posisjon. Han er en offensiv midtbanespiller, sa Solskjær.

– Men når du mangler de tre mer rutinerte midtbanespillerne i Nemanja Matic, Paul Pogba og Scott McTominay, må Andreas dekke den rollen (på midtbanen journ. anm.). Han gjør en jobb for laget.

TILBAKE? Paul Pogba kan returnere mot Tottenham.

Spørsmålet alle kommer til å stille seg fram til onsdag kveld er om Pogba og/eller McTominay blir klare til storkampen mot José Mourinho og Tottenham på Old Trafford.

– De har fortsatt to dager på seg. Forhåpentligvis kan vi se én av dem på onsdag. De jobber hardt, sa Solskjær.

Solskjær ble også spurt om Grealish, men ønsket ikke å snakke for mye om Villa-spilleren som skal ha vært United-aktuell på et tidligere tidspunkt.

LES OGSÅ: