Manglet en fransk åpning

Anthony Martial misbrukte en enorm mulighet til å avgjøre kampen for Manchester United, men franskmannen fant ikke åpningene i et solid Villa-forsvar.

David de Gea – 5.5
Sjanseløs på Grealish sitt kanonskudd, men virket noe halvhjertet i flere av involveringene. Utstråler ikke den nødvendige autoriteten.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
Slurvete i pasningsspillet, men det er vanskelig å komme forbi den unge høyrebacken. Det er imidlertid lov å forvente langt mer av Wan-Bissaka enn det han leverte offensivt før pause. Tok flere initiativ fremover etter hvilen. En av få som får godkjent.

BEDRE ETTER PAUSE: Aaron Wan-Bissaka stanser Villas Conor Hourihane.

Harry Maguire – 5
Ser ut til å ha overtatt kapteinsbindet i United og trenger å fremstå med autoritet. Maguire virket imidlertid noe nølende innledningsvis i duellene og fikk unødvendig gult kort etter drøye seks minutter. Lager frispark praktisk talt hver gang han er i motstanderens straffefelt.

Victor Lindelöf – 6
Også noe slurvete før pause. Heldig som slipper med skrekken da han var for passiv i presset i forkant av Trézéguet sin suser som traff metallet helt oppe i krysset. Får pluss for headingen som sendte United i føringen.

Brandon Williams 5.5
Gode offensive initiativ, noen skjønnhetsfeil, men unggutten var forsvarets beste før hvilen. Opphever offsiden på Aston Villas utligning. Den går på kontoen for manglende rutine. Erstattet av Luke Shaw på tampen med gult kort.

Fred – 6
Tidvis elegant og har koblet inn i et gir vi ikke så tidligere i høst. Klarer likevel ikke dominere på noen måte og fikk en stri tørn mot Grealish. Gult kort etter halvspilt 1. omgang. Serverer innlegget som gir 2-1, selv om han får hjelp av Villas forsvar på veien. Klarte seg bedre enn makker Pereira samlet sett.

TRØBBEL: Jack Grealish ga Fred og United en stri tørn før pause.

Andreas Pereira – 5.5
Tøff mot Villas playmaker Jack Grealish i starten, men så ble brasilianeren for slapp i presset i forkant av Grealish sin strålende avslutning som sendte gjestene i føringen. Hadde store problemet med å henge med de gangene Grealish satte fart i gjestene, men så hele tiden etter pasningsmuligheter til angrepet når han hadde ballen. Nydelig innlegg til Rashfords utligning. Men blir for unøyaktig.

Juan Mata – 4.5
Fant Andreas Pereira i forkant av brasilianerens innlegg til 1-1, men var ellers ganske usynlig før hvilen. Friskere og mer involvert etter hvilen. Ble likevel erstattet av Lingard med drøye kvarteret igjen.

Daniel James – 6
Løper mye, men lenge uten å utrette all verden. Etter pause fikk han mer rom å boltre seg i og kom også mer til sin rett. Kombinerte fint med Martial flere ganger, men det ble for unøyaktig. Samtidig var han et konstant uromoment.

Marcus Rashford – 5
Villa har sluppet inn ni mål på dødballer denne sesongen. Det er delt flest i Premier League. Mange pasningsfeil og merkelige valg av unggutten før pause. Headet inn utligningen til 1-1 med god hjelp av ryggen til Tom Heaton. Det skjer mye rundt Rashford også etter hvilen, men det ble relativt resultatløst.

Anthony Martial – 4.5
17 poeng på 13 ligakamper er den dårligste uttellingen United har hatt siden 1988/89-sesongen, men store deler av denne sesongen har United blitt nødt til å klare seg uten Martial. Franskmannen har gikk United-angrepet mer tyngde, men er ofte veldig på/av og før pause var han definitivt mest av. Hevet seg etter pause, men misbrukte en enorm sjanse drøye ti minutter før slutt da han vippet ballen over tverliggerer fra fem meter.

PS! Jesse Lingard, Luke Shaw og Mason Greenwood spilte for kort tid til å få børskarakter.