– Vi burde hatt kontroll på 2-1

Harry Maguire trodde stopperkollega Victor Lindelöfs heading til 2-1 skulle sikre alle tre poengene.

– Det er et veldig skuffende resultat. 1. omgang var ikke bra nok, vi gjorde den vanskelige jobben med å snu kampen og satte oss selv i en god posisjon da vi scoret 2-1, men det var ikke nok, sier Maguire til MUTV.

VÅR SPILLERBØRS: Mange var under middels.

Aston Villa tok ledelsen på Old Trafford etter en strålende avslutning av banens beste Jack Grealish.

Selv om det var et fantastisk skudd av Villas playmaker, er Maguire lite fornøyd med å nå ha sluppet inn fem mål på de siste to kampene mot nyopprykkede lag. 

TRODDE AVGJØRELSEN FALT HER: Harry Maguire mente United burde vunnet kampen etter at stopperkollega Victor Lindelöf headet inn 2-1.

– Som lag har vi forbedret oss, men vi har fremdeles en lang vei å gå. At vi ikke vinner hjemme er veldig skuffende, og spesielt for oss i forsvaret. Jeg følte at vi var på rett vei med det defensive spillet, og så slipper vi inn fem mål på to kamper. Det er veldig frustrerende, sier Maguire.

Nå venter to tøffe kamper for United med José Mourinhos Tottenham og Manchester City borte som de neste motstanderne. 

Maguire er glad for at Tottenham-kampen kommer allerede onsdag.

– Det gir oss en mulighet til å rette på ting. Når ting ikke går din vei vil du snarest mulig tilbake på banen å fikse det. Vi trenger å gi fansen vår en seier. De var strålende igjen i dag, påpeker Maguire.

UTLIGNING: Ved hjelp av stangen og Villa-keeper Tom Heatons rygg, sørget Marcus Rashford for balanse i regnskapet med headingen til 1-1.

Etter at Marcus Rashford hadde stanget inn utligningen på tampen av 1. omgang via stolpen og ryggen til Villa-keeper Tom Heaton, sendte Victor Lindelöf United i føringen med en pen heading.

Kun to minutter senere opphevet imidlertid unge Brandon Williams offsiden og Villa-stopper Tyrone Mings banket inn utligningen. 

Til tross for et visst press fra United mot slutten, med en enorm, men dessverre spolert, sjanse signert Anthony Martial ble det ikke flere mål.

Når sant skal sies hadde også Villa sine muligheter i 2. omgang foruten Mings sin utligning. Jack Grealish var helt alene med David de Gea, men styrte avslutningen utenfor.

United ligger nå på 9. plass på tabellen, to poeng bak onsdagens motstander Tottenham og åtte poeng bak Chelsea på 4. plass.