Enkelt videre til 5. runde

Det åpnet ganske svakt, men endte ganske komfortabelt. United vant 4-0 borte mot Yeovil og er videre i FA-cupen.

Etter en forholdsvis jevn 1. omgang, tok United ledelsen ved Marcus Rashford etter 41 minutters spill.

Yeovil kjempet tappert også etter pause, men sakte, men sikkert, gikk kreftene ut av League Two-mannskapet og Herrera, Lingard og Lukaku sørget for 4-0-seier fredag kveld.

Trekning av femte runde er mandag kl. 20.20 norsk tid. Kampene avvikles mellom fredag 16. og mandag 19. februar.

Yeovil – United 0-4

Mål: 0-1, Marcus Rashford (41 min.), 0-2, Ander Herrera (61 min.), 0-3, Jesse Lingard (89 min.), 0-4, Romelu Lukaku (90 min.).

United: Romero, Darmian, Lindelöf, Rojo, Shaw, Carrick, Herrera, Mata, McTominay, Sanchez, Rashford.

Benken: Pereira, Smalling, Young, Gomes, Matic, Lingard, Lukaku.