– Aldri mer Mourinhos kaptein

Det skal José Mourinho ha gitt Pogba og resten av spillerne beskjed om.

Flere medier skriver at Mourinho/Pogba-relasjonen blir stadig mer anstrengt, og at United-manageren nå har fortalt Pogba at franskmannen ikke kommer til å være Manchester United-kaptein igjen.

Dette skal være for å understreke Mourinhos autoritet på Old Trafford etter en rekke Pogba-episoder som har gjort portugiseren sint, skriver vanligvis velinformerte Rob Dawson i ESPN.

Nyheten ble levert til Pogba og resten av spillerne på Carrington på tirsdag, tre dager etter at Pogba kom med uttalelser om Uniteds fotball i etterkant av 1-1-resultatet mot Wolves.

Pogba mente at hans ord hadde blitt vridd på, men Mourinho skal ikke ha sett på det slik.

United er større enn enkeltpersoner

The Times skriver at en Carrington-kilde sier at Mourinho sa til spillerne at Pogba ikke kommer til å være kaptein fordi han ikke representerer hva en kaptein er, og at Manchester United er større enn alle enkeltpersoner.

Pogba har vikariert som kaptein når Antonio Valencia ikke har spilt, men dette skal nå altså ikke være aktuelt i tiden fremover.

ESPN skriver videre at Pogba og Valencia begge er blant spillerne som ikke ser ut til å være med til kampen mot Derby, og at det samme gjelder David de Gea og Luke Shaw.

Det er sannsynlig at Mourinho vil bli spurt om dette i kveld, men det er kanskje mindre sannsynlig at han vil svare bekreftende på det, basert på det vi har hørt tidligere fra United-sjefen.

VIKAR: Paul Pogba har vært kaptein for United ved tre anledninger hittil denne sesongen.