Duket for Dalot-debut?

Dalot gjør seg klar til lørdagen.

Noen av dere savner nok klubbfotballen nå – spesielt siden det er ekstra irriterende med skadetrøbbel som kommer når spillerne er med sine respektive landslag.

I denne pausen har for eksempel Luke Shaw fått seg en hjernerystelse, og det er vel ikke spesielt trolig at han er klar til lørdagens kamp mot Watford.

Tidligere Watford-spiller Ashley Young er nok lysten på å ta Shaws plass, men en tweet fra Diogo Dalot minner oss om at kanskje han kan være aktuell også – i tweeten ønsker han oss en god uke, før han nevner forberedelser til lørdag.

Dalot har spilt en reservelagskamp allerede, og vi skrev litt her om hvordan han klarte seg. Om de treningsukene han har fått etterpå er nok til at han er klar til å starte for United er nok heller usikkert, og det er nok mer trolig at det er noen andre som tar venstrebackposisjonen, men Dalot har nok i alle fall gode muligheter til å få en benkeplass.

Dalot trives best som høyreback, men har spilt venstreback for Porto – blant annet mot Liverpool. Vi analyserte hans prestasjoner her.

Hvem synes dere at Mourinho bør velge som venstreback i helga?