Disse har spilt for United og Inter:

Sju spillere har spilt for begge de to klubbene.

På lørdag møtes United og Inter til vennskapskamp i Singapore.

Det har vært mye snakk om at Romelu Lukaku er på vei til Inter, og skulle den overgangen bli fullført vil han bli den åttende spilleren som har spilt for begge klubbene.

Tidligere har sju spillere spilt for de to klubbene. Hvem er din favoritt?

Disse har spilt for begge klubbene: 

Laurent Blanc: avsluttet karrieren sin på Old Trafford etter å ha kommet fra Inter i 2001. Han fikk henholdsvis 76 og 74 seriekamper for de to klubbene.

STABIL SPILLER: Laurent Blanc avsluttet sin karriere på Old Trafford.

Diego Forlán: Startet sin europeiske fotballkarriere på Old Trafford og senket blant annet Liverpool på Anfield. Uruguayeren fikk 63 seriekamper og scoret fire mål for United. Hans siste klubb i Europa var Inter, der han spilte 17 kamper og scoret to mål.

SCORET MOT LIVERPOOL: Diego Forlan scoret 1-0 målet mot Liverpool i en kamp som endte med 2-1 seier til United.

Zlatan Ibrahimovic: Muligens den mest profilerte av de som har spilt for begge klubbene. I United fikk han 32 seriekamper og scoret 17 mål, og ble med det  toppscorer i sin første sesong på Old Trafford. I Inter spilte han 88 seriekamper og scoret imponerende 57 mål.

NOTORISK MÅLSCORER: Zlatan Ibrahimovic scoret masse mål for både United og Inter.

Paul Ince: Han er godt kjent for mange United-supportere. Engelskmannen spilte 206 kamper og scoret 24 mål. Etter seks år i Manchester gikk turen til Italia og Inter Milan. Her ble han bare i to år før han gikk til Uniteds rival Liverpool. Et upopulært valg som vekket følelser i United-supporterne.

GIKK TIL LIVERPOOL: Etter å ha spilt seks sesonger for United og et kort opphold i Inter signerte Paul Ince (til venstre) for Liverpool.

Mikaël Silvestre: Spilte bare ett år i Inter, men det var nok til å imponere Sir Alex Ferguson. I United fikk han hele 249 seriekamper og scoret seks mål.

TROFAST TJENER: Mikael Silvestre var en trofast tjener i United.

Juan Sebastián Verón: Ble kjøpt til United i 2001 som det dyreste kjøpet i engelsk fotball gjennom tidene. Argentineren fikk det imidlertid ikke til å stemme på Old Trafford, og fikk kun 51 seriekamper. Turen gikk videre til Chelsea, der han ble sent på ett lån over to år til Inter.

HØYE FORVENTNINGER: Det var høye forventinger til Juan Sebastian Veron, men midtbanespilleren klarte aldri å innfri forventingene.

Nemanja Vidic: Var en forsvarssjef på Old Trafford, som vi kunne trengt i dagens stall. Serberen spilte åtte sesonger for United før han avsluttet karrieren i Milano og Inter.

TØFFING: Nemanja Vidic spilte alltid med hjerte utenpå drakta.

Les også: Fortsetter den gode starten