– Det var på tide å reise

I sitt andre intervju som United-spiller gjør Fellaini det klart at det var på tide å reise fra Everton – og at han gjør det for å vinne trofeer.

Etter at Marouane Fellainis overgang til Manchester United gikk i boks nærmest i siste sekund, har den belgiske midtbanekjempen reist til Belgia for å gjøre seg klar til landskamper. Han hadde likevel tid til å gi et nytt intervju, denne gangen til Sky Sports News, om overgangen.

– Jeg vet Everton ønsket å beholde meg, men jeg spilte for dem i fem år, og det var på tide å reise. Jeg vil takke Everton for å ha støttet meg, men dette er et nytt kapittel for meg. Jeg vil vinne trofeer og jeg vil spille i Champions League, og med United kan jeg gjøre det, sier Fellaini i intervjuet.

Everton v Fulham - Premier League
På tide å komme seg bort: – Kom igjen, Marouane, bli med meg til Manchester!

Det er ikke bare klubber som stresser på «deadline day», også spillerne har en stressende dag. Fellaini måtte kjempe hardt for å få i stand overgangen, og på spørsmål om hvordan han opplevde dagen er Fellaini klar på at det skjedde i siste liten.

– Det var siste minutt, siste sekund! Det var vanskelig, men nå er jeg glad, og nå konsentrerer jeg meg om fredagen. Det var travelt, men nå når jeg er her kan jeg hvile, sier Fellaini, som er en sterk kandidat til å starte Belgias viktige bortekamp mot Skottland i VM-kvalifiseringen.

Mange har lurt på hvorfor ikke United kjøpte Fellaini før overgangsklausulen gikk ut, siden en kunne spart flere millioner på det, men dette er ikke noe som bekymrer 25-åringen.

– Fotballen er slik. Transfervinduet er slik. Det viktigste er at jeg er der nå.

Fellaini har ikke vunnet noe i sine fem år i Everton, og på spørsmål om det å kunne hjelpe til med å forsvare tittelen svarte belgieren håpefullt.

– Jeg håper det. Jeg vil gjøre alt jeg kan!

Se video av intervjuet på Sky Sports’ nettside her.