– Det var aldri noe kjærlighet med Van Gaal

Han slo gjennom under David Moyes, Adnan Januzaj, men da Louis van Gaal overtok i sjefsstolen i United ble det færre sjanser, dårligere spill og etter hvert også utlån og til slutt et salg til Real Sociedad da Van Gaal hadde fått sparken og José Mourinho hadde kommet inn døra.

Nå letter han litt på sløret om United-oppholdet i samtale med Daily Mail.

– Det ble vanskeligere da det kom inn en trener som ikke viste deg noe kjærlighet.

– Da Sir Alex Ferguson snakket med oss så ga han oss alltid litt håp. Jobb hardt, din tid vil komme, sa han. Da jeg gikk gjennom United-akademiet så viste folk meg kjærlighet. Slik var det også da jeg slo gjennom.

HANS SISTE UNITED-MÅL: I august 2015 ble han matchvinner borte mot Aston Villa. En måned senere var han sendt på lån til Dortmund.

– Van Gaal kjeftet imidlertid på deg for hver dårlige pasning, og for en ung spiller så er ikke det bra. Du må lære dem. En trener er som en lærer. Det er hva jeg savnet mest.

– Så var det ikke bare mot meg. Han var slik også mot de andre unge spillerne og også Memphis Depay, en fantastisk spiller som nå utgjør en forskjell i Lyon.

Van Gaal kritiserte også Januzajs treningsmoral offentlig.

– Når man er ung og får en slik kritikk for noe som man aldri har gjort, han mente at jeg aldri trente bra, det kan jeg ikke forstå. Folk har et dårlig inntrykk av meg. Det er min største anger med United-oppholdet, sier Januzaj.

Les hele intervjuet hos Daily Mail her.

Etablert i Spania

Januzaj fikk til sammen 63 kamper for United, 50 i ligaen, før han nå har etablert seg i spanske Real Sociedad, Uniteds motstander i Europa League torsdag kveld. Der har han spilt drøyt 100 kamper på de 3,5 sesongene han har vært der.

Så gjenstår det å se om han starter eller ikke torsdag, men 26-åringen har i alle fall startet de to siste kampene for det spanske laget.

Mer nysgjerrig på Januzaj? Her er vår spillerprofil på ham her på united.no.