Avansementet nesten sikret: United knuste Real Sociedad

KAMPREFERAT: United slo tilbake med strålende seier i Torino.

Før kampen ga Ole Gunnar Solskjær uttrykk for at han ønsket at United skulle jakte bortemål i denne litt pussige bortekampen (siden den ble spilt i «feil» land), og det fikk han mer enn nok av.

Til slutt endte det 4-0 til United etter scoringer av Bruno Fernandes (x2), Marcus Rashford og Daniel James.

Dermed har United et usedvanlig godt utgangspunkt før returkampen neste uke.

RUNDSPILTE REAL SOCIEDAD: United vant til slutt 4-0.

Store sjanser i starten

Real Sociedad skapte to brukbare sjanser i løpet av åpningsminuttene, med diskutabelt forsvarsspill fra Eric Bailly som hovedgrunnen til det.

Heldigvis ble det ikke utnyttet av «hjemmelaget».

Marcus Rashford skapte også en sjanse i starten, men under press fikk han ikke ballen nok under kontroll til at han fikk levert en god avslutning mot en utrusende keeper.

Scott McTominay hadde etter rundt et kvarter også en fin mulighet da han løp gjennom Real Sociedad-forsvaret etter en fin Fernandes-flikk, men den største sjansen i løpet av de 20 første minuttene fikk Rashford da han ble servert på strålende vis av Bruno Fernandes, men skuddet gikk rett på keeper, og Bruno Fernandes-returheading ble reddet av en forsvarsspiller før den gikk over streken.

TUNG START, MEN BLE IKKE STRAFFET: Eric Bailly så rusten ut i starten av Real Sociedad-United.

Bruno sendte United i ledelsen

Real Sociedad-keeper Álex Remiro gjorde en viktig jobb i mange av situasjonene som involverte Rashford i starten med sitt svært offensive keeperspill, men da United tok ledelsen var det i en situasjon hvor Rashford kom godt ut av det, mens Remiro ikke gjorde det.

Rashford serverte en fin pasning i bakrom til Bruno Fernandes, og keeper kom ut, og situasjonen ble kaotisk fordi keeper og forsvar snakket dårlig sammen, og plutselig hadde ballen gått forbi keeper, og Fernandes kunne sette ballen i mål.

1-0, og det var vel egentlig ganske fortjent på dette tidspunktet (det 27. minutt).

Det var også stillingen til pause.

1-0: Bruno Fernandes setter inn 1-0.

United doblet ledelsen

United gjorde ingen bytter i pausen. Real Sociedad så farligst ut i starten av andreomgang, men det ble bare nesten-sjanser siden både Harry Maguire og Dean Henderson gjorde en fin jobb med å hindre nesten-sjanser til å bli faktiske sjanser.

Det var heller United som scoret kampens andre mål.

Igjen var det Marcus Rashford som slo en gjennombruddspasning, denne gangen til Daniel James, som sendte ballen rett videre til Bruno Fernandes, som satte ballen i mål.

Det ble umiddelbart vinket for offside, men etter en VAR-sjekk ble det konkludert med at det ikke var noe galt med scoringen, og dermed stod det 2-0 til United.

Like etterpå byttet United ut Scott McTominay, som hadde fått seg noen smeller, og inn kom Nemanja Matic.

SCORET SITT ANDRE: Bruno Fernandes.

Rashford scoret 3-0

Marcus Rashford var involvert i de to første scoringene, men hadde bommet på sine egne sjanser, men i det 64. minutt kom målet for angrepsspilleren.

Fred spilte en glimrende gjennombruddspasning, og denne gangen gjorde ikke Rashford noen feil alene med keeper.

Kort tid etterpå hadde Daniel James ballen i mål etter flott forarbeid av Mason Greenwood, men dessverre ble Greenwood bedømt å være i en knepen offside, og dermed stod det fortsatt 3-0.

Like etterpå ble Marcus Rashford erstattet av Anthony Martial.

ØKTE TIL 3-0: Marcus Rashford.

Amad Diallo-debut og James-mål

Mason Greenwood og Daniel James, duoen som stod bak offsidemålet, hadde også begge flere muligheter.

I det 83. minuttet kom Amad Diallo og Juan Mata inn for United, ut gikk Bruno Fernandes og nevnte Greenwood.

Men det var ikke debutanten Diallo som scoret 4-0, men Daniel James. Eric Bailly slo en pasning fremover til James, og plutselig var waliseren helt gjennom, og han satte ballen i mål. Et pussig mål, men et viktig mål også, for utgangspunktet ble jo bare bedre og bedre.

4-0 ble sluttresultatet, og nå skal det et mirakel til for at United skal ryke ut.

FIKK EN VELFORTJENT SCORING: Daniel James.