– Det er useriøst!

Michael Carrick, som alle andre, lar seg stadig imponere av Cristiano Ronaldo.

Manchester United har fullt fokus på Europaligaen og går vi hele veien vil det garantere en plass i Champions League neste sesong.

Der møter vi kanskje én av de beste som har ikledd seg United-drakta, men som nå hever sin lønn i Madrid.

Cristiano Ronaldo scoret på tirsdag sitt 100. mål i den prestisjetunge turneringen på tirsdag. Motstander var Bayern München, men Ronaldo gjorde som han ville store deler av kampen.

«Bare» 16 av Champions League-målene er fra tiden Ronaldo spilte i United.

Da Michael Carrick tidligere denne onsdagen ble spurt om hva han synes om bragden til sin tidligere lagkamerat, var svaret like kjapt som det var sant:

 – Det begynner å bli useriøst!

Før han fortsetter:

– Det er helt vanvittig. Spesielt i en så tøff turnering, det er helt utrolig. Jeg så begge kampene mot Bayern München og han «lukter» en mulighet – så BANG – er ballen i mål. Han kaster ikke bort mange sjanser. Det sier alt om karakteren til Ronaldo.

Ikke bare har Cristiano Ronaldo nå 100 mål i Champions League, han har hele seks hattricker i samme konkurranse. Bare Lionel Messi har mer.

I alle konkurranser har portugiseren 41(!) hattricker.

Se intervjuet med Michael Carrick her:

På sine seks sesonger i Manchester, spilte Ronaldo 292 kamper og noterte seg for 118 mål.

– Ronaldo har vært en fantastisk spiller for Manchester United. Hans bidrag har vært enormt viktig for klubbens suksess i denne perioden – og hans talent, underholdningsverdi og fantastiske personlighet har vært en gave til fotballsupportere over hele verden, sa Sir Alex Ferguson da det ble kjent at Ronaldo ville vende snuten mot Madrid.