Danske kan få Sánchez-oppdraget

MANCHESTER: Sevilla-trener Vincenzo Montella nevner danske Simon Kjær som én av tre kandidater som kan få oppgaven med å stoppe Alexis Sánchez.

I det første Champions League-oppgjøret på Ramón Sánchez Pizjuán gjorde tidligere City-spanjol Jesus Navas en god figur da han i stor grad lyktes med å stoppe Sánchez.

Tirsdag kveld må Montella klare seg uten Navas, som nylig skadet seg i stortapet for Atlético Madrid. Innleide Miguel Layun har fungert som vikar, men er indisponibel fordi han har representert Porto i Champions League.

Dermed må Montella se etter andre alternativer.

– Jeg har ikke så mange alternativer, for å være ærlig, sa den italienske treneren til united.no og resten av journalistene på mandagens pressekonferanse på Old Trafford.

Montella nevner Sergio Escudero (venstreback), Gabriel Mercado (midtstopper) og Simon Kjær (midtstopper) som potensielle kandidater.

LES OGSÅ: Mangler Navas og høyrebacker

Se hele pressekonferansen til José Mourinho i avspilleren nedenfor!

Ingen formasjonsendring

Kjær signerte for Sevilla i sommer og har spilt til sammen 18 kamper for det som er hans sjette utenlandske klubb i Europa siden han reiste fra FC Midtjylland i 2008.

Én av de spanske journalistene united.no var i kontakt med på Old Trafford mente det er sannsynlig at valget faller på dansken.

I så fall får 28-åringen oppgaven med å stoppe Alexis Sánchez.

– Det er de tre alternativene vi har. I en kamp med et så høyt nivå som denne er det viktig å holde på sitt eget spill, så vi kommer til å spille med en flat firer i forsvar som vanlig. Jeg må bare finne ut hvem som skal dekke de forskjellige plassene, avslørte Montella.

I 2-5-tapet mot Atlético Madrid kom flere av målene som direkte konsekvens av utilgivelige kjempetabber ved egen 16-meter.

Kollapsen til tross, nektet Montella den gangen å klandre spillerne. Det gjorde han også på mandag, da han ble spurt om forsvarsfeilene bekymrer.

– Vi vinner sammen, og vi taper sammen. Alt handler om lagånd, så vi bryr oss ikke om individuelle feil. Jeg kan ikke kritisere spillerne, for de yter alltid full innsats.

Sannsynlig Sevilla-lag: Rico – Kjær, Lenglet, Mercado, Escudero – Banega, N’Zonzi – Sarabia, Vazquez, Correa – Muriel.

Til stede på pressekonferansen var også målvakt Sergio Rico, som uttrykte sin fulle tillit til spilleren som kommer inn i forsvarsrekka.

– Jeg og resten av laget stoler på spillerne som kommer inn og tar plassene til de som ikke er der, uansett om det er på backene eller i midtforsvar. Vi vet at de vil gi alt for denne klubben.

LES OGSÅ: Gikk i strupen på Frank de Boer

Se hele pressekonferansen til Michael Carrick i avspilleren nedenfor!

– 1-1 er bra nok for meg

Montella fikk for øvrig flere spørsmål om lagets sjansesløseri i den første kampen og hvordan han vurderer sannsynligheten for et historisk avansement.

– Jeg tror ikke Mourinho er vant til å tape hjemmekamper, men 1-1 ville vært bra nok for meg, sa Montella.

– Det kommer til å bli en spesiell kamp for meg. Det er en stor mulighet for oss, og vi skal gi 100 prosent for å lykkes. Klubben kan gå videre i turneringen for første gang på 60 år, men vi vet at det kommer til å bli tøft.

– Vi spiller mot et fantastisk lag, en god manager og en klubb med en stor historie. Vi møter en gigant, og vi vet at det er et vanskelig stadion å komme til, men vi skal gi alt vi har for å gå videre til neste runde.

LES OGSÅ: Carrick bekreftet at han legger opp