Gikk i strupen på Frank de Boer

Pogba trente etterpå, Mourinho er klar på at United ikke enda er gode nok til å dominere i Europa og så gikk han i strupen på Frank de Boer.

Se nederst for video fra pressekonferansen for alt Mourinho sa mandag.

José Mourinho var ganske klar – og også litt sint da han møtte pressen før tirsdagens Sevilla-kamp.

Først sa han at Paul Pogba faktisk trente mandag, men at han først hadde sluttet seg til treningen etter at journalistene hadde forlatt den åpne treningen.

Etterpå gikk han i strupen på Frank de Boer, som nylig uttalte at det var synd at Marcus Rashford hadde Mourinho som manager.

– Jeg så noen sitater fra den verste manageren i Premier Leagues historie – Frank de Boer, sju kamper,  sju tap, ingen mål – om at det visstnok ikke var bra for Rashford å ha en trener som meg, fordi jeg kun var opptatt av å vinne, men om han var trent av Frank, så ville han lært å tape, siden det er hva Frank gjør, sa Mourinho.

Før han skrøt av Uniteds akademi og Louis van Gaal, Rashford og McTominay.

– All ære til dem som ga ham sjansen i Premier League, men se på antallet kamper han fikk med meg forrige sesong og denne sesongen, så er han trolig i topp-5 i antallet kamper for oss.

– Så, som med Scott McTominay, så får han sjanser og det er den beste måten å lære på. Scott er en spiller som ikke ønsker overskrifter. Han ønsker kun å forbedre seg, være til nytte for laget. Han har fått flere og flere sjanser med skadene til Pogba, Herrera, Carrick, og Fellaini, og spilletid er den beste måten å utvikle seg på. Selv da han ikke var på laget, da han bare var med for å lære, så sugde han til seg alt han kunne, sa United-manageren om McTominay.

Selv om det handlet mer om Liverpool-dødaren Rashford mandag.

– Jeg er veldig fornøyd med Rashford. Spiller han alt fra start? Nei, selvsagt ikke, men vi stoler på ham. Det sa jeg også før Liverpool-kampen, da mange av dere nok ikke forventet at han skulle starte.

Mourinho mente også at Sevilla- (og Brighton-kampen lørdag) var viktigere kamper enn Liverpool-kampen, siden det er vinn eller forsvinn.

Samtidig svarte han klart «ikke enda» på spørsmål om United nå er tilbake på det nivået som skal til for å dominere i Europa.

– Men om vi når kvartfinalen da kan alt skje.

– I 8. delsfinalen føles det fortsatt ganske langt unna, men i kvartfinalen lukter man en semifinale. Så får vi se hva som skjer. Kommer vi til kvartfinalen skal vi i alle fall forsøke.

– Tirsdagen blir imidlertid veldig vanskelig, mot et lag som verken tapte mot Liverpool hjemme eller borte, som scoret borte mot Liverpool, og jeg nevner Liverpool her som et eksempel på et veldig godt lag, en klubb med en stor arena med store tradisjoner. Så Sevilla er et veldig godt lag, og 0-0 betyr at alt er åpent.

– Jeg føler ingen fordel. Vi skal forsøke å vise at vi er bedre, men realiteten er at vi ikke har noen fordel akkurat nå.

Se hele pressekonferansen i avspilleren nedenfor!