– Da kunne jeg tatt innersvingen på United

Louis van Gaal holder ikke tilbake når han snakker om Manchester United. Nå skaper nederlenderen overskrifter med nye uttalelser.

Mye har blitt sagt etter at Van Gaal ble erstattet av José Mourinho for halvannet år siden, og 66-åringen som kom til Old Trafford med et godt rykte, virker å ha et iskaldt forhold til sin tidligere arbeidsgiver.

For kort tid siden fikk han United-fansen på nakken med sin uttalelse om at han heller brukte tiden på Manchester City enn på det defensive United-laget til Mourinho – en kommentar som skapte sterke reaksjoner.

Nå har Van Gaal kommet med et nytt stikk i retning Old Trafford.

– Jeg vil sannsynligvis ikke bli trener i noen klubb igjen, men jeg ville gjort et unntak hvis en av de store engelske klubbene var ute etter meg. Da kunne jeg fått sjansen til å ta innsersvingen på United.

Ifølge Daily Mirror stammer sitatet fra Rotterdam, og uten at det kommer fram ytterligere opplysninger rundt omstendighetene, tør vi ikke utelukke at kommentaren kan ha blitt tatt ut av kontekst.

Det kan eksempelvis være at Van Gaal har sagt det hele som en spøk, uten at det kommer fram hos Mirror.

Det vi uansett vet fra før er at Van Gaal ikke var fornøyd med måten han ble avskjediget på og at han derfor ikke ga avkall på kompensasjonen han hadde krav på.

– Woodward skulle kommet til meg, så vi kunne jobbet med det. Jeg har ingenting imot José, sa Van Gaal i Rotterdam.

LES OGSÅ: – Den mannen fornekter seg ikke