– Bra for begge parter

Reservelagstrener Warren Joyce mener Paul Scholes løftet nivået på reservelaget da han trente med dem – og tror de ga veteranen motivasjon til å gjøre comeback

I høst var Scholes både trener og spiller på Carrington under reservelages treninger. Deretter tok han et steg oppover og ble med i førstelagstroppen siste halvdel av sesongen.

– Jeg tror det var bra for ham å trene med reservene. Han trente på samme måte som han gjorde da han var 18 år gammel under Eric Harrison. Han sparket de andre spillerne og de gjorde det samme mot ham. Det var en herlig stemning i troppen, sier Joyce til ManUtd.com.

– Det var også godt for de yngre spillerne å trene med ham. De fikk se hvordan han opptrådde og han økte nivået på treningene.

Joyce mener at Scholes og Ryan Giggs er ideelle forbilder for de unge spillerne som er på vei til å slå gjennom på førstelaget:

– De har gjort utrolige ting innen fotball, men er likevel ydmyke og har benene plantet godt på bakken. Det ser man også hos de yngre spillerne i troppen. Jeg sier ikke at de er eller vil bli like gode, men det er normale, ydmyke gutter som vil bli fotballspillere. De er ikke interesserte i alt rundt fotballen, men vil bare jobbe så hardt de kan hver eneste dag, sier Joyce.