Depay-dobbel ble redningen

Memphis Depay scoret to vakre mål mot Luxembourg søndag kveld.

Mens Daley Blind spilte kampen alle 90 minuttene, måtte Depay vente til det sto 1-1 og andreomgang skulle sparkes igang før han kom inn.

Robben hadde sendt Nederland i ledelsen etter en drøy halvtime, før Luxembourg utlignet på straffe ved Maxime Chanot minutter før pause.

Så kom Depay inn – og det skulle betale seg for pappa Danny Blind.

Etter bare 11 minutter svinget Blind inn et innlegg fra venstre på hodet til Depay som knuste alle i lufta og stanget inn 2-1 og sitt første landslagsmål siden 23. juni 2014 – 874 dager siden.

Seks minutter før full skrudde Depay et frispark over muren og lavt nede i nærmeste hjørne. Slike frispark er velkomne også i United.

Dermed klatret Nederland opp til andreplass på tabellen i gruppe a, tre poeng bak Frankrike med ti poeng.

90: Tre minutter legges til.

88: Ramselaar på Nederland erstattes av de Roon.

84, MÅL 1-3 NEDERLAND: Depay svinger et frispark over muren og lavt nede i nærmeste hjørne.

81: På Luxembourg erstatter Vincent Thill midtbanespiller Bensi. Da Mota har også blitt erstattet av Kerger.

66: Depay smeller et frispark rett i muren fra 20 meter.

64: Depay skyter over fra skrått hold.

60: Gult kort til Blind.

56, MÅL 1-2 NEDERLAND: Depay scorer – og det er ingen andre enn Blind som assisterer. United-backen svinger inn et innlegg på hodet til Depay som knuser alle i lufta og header ballen i mål.

51: Bensi på Liechtenstein får gult kort.

46, BYTTER: Depay og Berghuis erstatter Sneijder og Robben.

45: Kampen er igang igjen.