Skal ha betalt flere millioner for 16-åring

United har kommet med en bekreftelse på at klubben henter inn flere talenter til akademiet.

Manchester United bekrefter flere nye akademiavtaler – noen på spillere som allerede har vært i akademiet, mens andre spillere er nye.

Noen store overraskelser kom det ikke, for mye av det som kom ble meldt tidlig i juli, men det er uansett selvsagt fint at klubben bekrefter.

Det klubben bekreftet:

  • Den svenske målvakten Johan Guadagno (16) har fått internasjonal klarering etter overgangen fra IF Brommapojkarna, og er dermed klar for å kunne spille for U18-laget. Det samme gjelder angrepsspillerne Dillon Hoogewerf (tidligere Ajax-spiller som allerede har debutert for U18-laget) og Mateo Mejia (tidligere Real Zaragoza).
  • United har også oppnådd enighet Monaco om en overgang for stortalentet Hannibal Mejbri (midtbanespiller), men her venter en fortsatt på FIFA-godkjennelse. Det gjelder også den nederlandske forsvarsspilleren Björn Hardley, som kommer fra NAC Breda. Begge disse spillerne er 16 år gamle.
  • Paul Woolston (målvakt) og Luca Ercolani (midtstopper) har signert nye kontrakter, og vil fortsette sin utvikling på U23-laget.

– Vi vil gjerne ønske alle de nye spillerne velkommen, skriver klubben.

Spesielt Mejbri regnes som et stort talent. Ifølge Samuel Luckhurst fra lokalavisa skal United ha betalt 5 millioner euro (som kan bli til 10 mill. euro om diverse klausuler blir oppfylt). Det er i så fall liten tvil om at dette er en spiller United skal ha stor tro på.