Fire forsterkninger for akademiet

U18-trener Neil Ryan har fått fire nye gutter i troppen. To nederlendere, en spanjol og en svenske.

Manchester United har forsterket troppen med Aaron Wan-Bissaka og Daniel James i sommer og det forventes flere signeringer før vinduet stenger. 

I tillegg har Marcus Rashford skrevet under på ny kontrakt.

Men det har også kommet inn fire nye, litt mindre profilerte United-spillere. Alle for U18-laget, som ledes av Neil Ryan.

Mandag kunne vi lese (fra transfermarkt.com) at fire nye spillere har sluttet seg til United-akademiet. 

Johan Guadagno er en svensk-italiensk keeper som kommer fra IF Brommapojkarna. Han står også i mål for det svenske U16-landslaget.

Mateo Mejia er en spansk midtbanespiller som kommer fra Real Zaragoza. Det ble skrevet om det store midtbanetalentet på United.no to ganger i slutten av juni. Først da flere The Sun mer eller mindre bekreftet overgangen, dernest da Real Zaragoza kom med en offisiell uttalelse om at klubbene ikke var enige. Nå er iallfall Mejia på plass, og spanjolen skal, ifølge denne saken (på spansk) ha scoret 51 ganger for Zaragozas U16-lag forrige sesong. Prisen for Mejia skal være rundt 600.000 pund.

Björn Hardley er en nederlandsk midtstopper som kommer fra NAC Breda i Nederland. Han skal ha signert en treårsavtale med Manchester United, og de røde  djevlene vil trolig betale 90.000 pund for unggutten.

Tidligere i sommer ble også Dillon Hoogewerf bekreftet. Vi skrev om nederlenderen som kom fra Ajax her

Samtlige i kvartetten er 16 år gamle og slutter seg, som nevnt over, til U18-laget. Tiden vil vise om vi får se noe til dem i årene som kommer!

NOEN Å SE OPP TIL: Fra en kvartett til en annen. Disse har begynt å banke på døren til de store gutta, og er jevnlig til stede på førstelagstreningene.