«Basti» trener med reservene

Skal også ha flyttet sakene sine fra førstelagets til reservenes garderobe.

Om vi skal tro på Daily Mails Jack Gaughan, kan det dermed se ut til at Bastian Schweinsteiger befinner seg helt på tampen av sin korte United-karriere.

Den snart 32 år gamle tyskeren var mye skadeplaget og hadde generelt en vanskelig debutsesong etter fjorårets overgang fra Bayern München. Nå, med nye tanker og et splitter nytt manager-/trenerregime på plass på Old Trafford, kommer det derfor ikke som noen stor overraskelse om Schweinsteigers posisjon er kritisk truet.

Les også: «Basti gir seg på landslaget»

For lang vei tilbake?

Mourinho ønsker friske bein på Uniteds midtbane, noe som altså skal ha ført til at han har beordret VM-vinneren fra 2014 til å trene med Warren Joyces U21-lag.
Derfra og tilbake til førstelaget, vil nok veien være både lang og vanskelig; ja, trolig så vanskelig at Schweinsteiger vil finne det mye enklere å finne seg en ny klubb.

ss
Har BASTIAN SCHWEINSTEIGER en fremtid i Milano?

Interesse i Serie A

De to Milano-klubbene, AC Milan og Internazionale, skal begge være interessert i å hente veteranen til San Siro/Giuseppe Meazza, men lønnsbetingelsene kan fort vise seg å bli et problem. Jack Gaughan mener derfor at United kan bli tvunget til å gå med på å subsidiere enn lønnspakke, særlig dersom klubben er så desperat på å bli kvitt Schweinsteiger som det kan virke.

Misfornøyd bror?

Det kan i alle fall virke slik. Tobias Schweinsteiger, Bastians storebror, skrev i alle fall følgende på twitter mandag: