Vi ladet opp

Les deg opp på kampen her.

19.45: Her er laget:

United: Romero, Bailly, Jones, Smalling, Darmian, Tuanzebe, Mata, Rooney, Mkhitaryan, Martial.
Benk: Pereira, Mitchell, McTominay, Carrick, Herrera, Lingard, Rashford.

19.00: Ifølge Independent-journalist Miguel Delaney starter både Axel Tuanzebe, Sergio Romero og Wayne Rooney for United i kveld.

Demetri Mitchell starter imidlertid ikke, ifølge journalisten.

18.50: Sent fredag forrige uke kom dødsbudskapet om Paul Pogbas far. Kampen mot Tottenham to dager senere var Pogba ute av troppen av naturlige årsaker.

Franskmannen går også glipp av onsdagens kamp mot Southampton.

– Jeg tror farens begravelse er tirsdag eller onsdag i Frankrike, så han er ikke i stand til å spille, sa Mourinho på pressekonferansen før onsdagens kamp.

18.35: United har snudd en kamp de har ligget under mot Southampton hele åtte ganger i ligaens historie. Det er rekord i Premier League.

18.15: United vant 3-2 over Southampton i Ligacupfinalen for snart tre måneder siden. Det handler imidlertid ikke om revansj, skal vi tro Southampton-sjef Claude Puel.

– Det er bare nok en kamp, og det er lenge siden Ligacup-finalen mot United. Det er bare en ligakamp, og det føles ikke som at vi trenger en revansj. Vi må bare fokusere på kampen og ha det rette tankesettet, sa Puel på mandagens pressekonferanse.

18.05: Husker du forrige kamp på St. Mary’s? Se video av alle målene i vinduet under.

18.00: United-supporter Stian Jahnsen tror på følgende ellever i kveld:

17.10: Manchester Evening News spekulerer i at David De Gea kan ha spilt sin siste Manchester United-kamp. Spanjolen er ikke med i troppen som gjester Southampton onsdag – det er derimot Sergio Romero, Joel Pereira og Kieran O’Hara. Det har tidligere blitt spekulert i om Pereira starter søndagens kamp mot Crystal Palace, mens Romero allerede har blitt lovet å spille Europa League-finalen.

Det kan isåfall bety at De Gea har ikledd seg United-drakten for siste gang.

Daily Mail skriver nemlig at Real Madrid-garderoben skal være sikker på at De Gea kommer til hovedstadsklubben i sommer.

16.40: Phil Neville ser kveldens kamp på tv.

16.34: Troppen som reiste til Southampton er altså som følger:

Sergio Romero, Joel Pereira, Kieran O’Hara, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe, Eric Bailly, Phil Jones, Chris Smalling, Demetri Mitchell, Michael Carrick, Ander Herrera, Scott McTominay, Jesse Lingard, Marouane Fellaini, Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan, Wayne Rooney, Anthony Martial, Marcus Rashford.

David De Gea, Daley Blind og Antonio Valencia er altså ikke med.

16.23: Hvem ønsker du å se i dagens United-ellever? Er det noen spesielle unggutter du mener fortjener sjansen? Si din mening i kommentarfeltet under.

– Vi kjemper bestandig for å få et resultat, så jeg kommer ikke til å sende utpå et lag som vil få folk til å tro det motsatte. Jeg ønsker meg positive holdninger fra spillerne, god lagmoral og forståelse for at noen må ofres til beste for andre, sa Mourinho på tirsdagens pressekonferanse.

16.20: Onsdag kveld møter United sørkystlaget Southampton på St. Mary’s i en særdeles uviktig kamp for Manchester United. En topp-fire-plassering er ikke lenger en teoretisk mulighet, og om syv dager skal det spilles Europa League-finale. Her gjelder det bare å rullere på laget…