– Alle vet at vi kan spille bedre

Ole Gunnar Solskjær mener at det viktigste er at United er videre i FA-cupen.

Det var en lettet Ole Gunnar Solskjær som møtte MUTV etter kampen mot Norwich. United slet stort mot Premier Leagues tabelljumbo, men dro seieren i land til slutt, og er klare for semifinalen av FA-cupen.

United-manageren ville ikke snakke altfor mye om kveldens prestasjon. Han mener det viktigste er at United er videre.

– Det er alt som teller i cupen. Vi kom gjennom det uten skader. Vi kom gjennom det med mer spilletid på guttene. Du kan se at de trenger spilletid i beina, men vi er videre og det er det viktigste.

SPILLETID: Juan Mata var en av spillerne som fikk sjansen fra start mot Norwich.

– Jeg vil ikke bruke det som en unnskyldning, men vi dominerer spillet og de legger seg bakpå. De gjør det vanskelig for oss og det er ikke lett å bryte ned et godt organisert lag. Vi er videre og scoret to fine mål.

Odion Ighalo scoret to mål i forrige runde av FA-cupen. Også i kveld kom 31-åringen på scoringslisten. Solskjær gleder seg over begge kveldens målscorere.

– Han har et øye på ballen og det andre på keeperen. Han spilte også en rolle i det andre målet som er bra reagert av Harry Maguire. Man skulle kanskje tro han ville score på hodet, men dette var en «goalgetter-scoring».

United har tidligere slitt med å skape sjanser mot etablert forsvar. I kveldens kamp var det tilbake til gamle synder, men da Norwich ble redusert til ti mann kom sjansene på løpende bånd.

– Når de blir redusert til ti mann vil det bli vanskelig for dem. Vi hadde 30 minutter på oss til å bryte dem ned. Det handlet om å få tempo på ballen og la dem løpe. Vi håpte på å få sjanser og det fikk vi.

Tim Krul var i det umulige hjørnet i kveld, men United fikk til slutt hyll på byllen. Solskjær er nok glad for at det ikke ble straffesparkkonkurranse, for der ville Norwich ha vært favoritter. Krul er en av verdens beste keepere på straffer.

STOPPET MYE: Tim Krul var banens beste spiller mot United.

– Han er en god keeper, men vi scoret til slutt og er videre. 

Nå lover nordmannen alle United-supportere at de skal gjøre alt de kan for å vinne hele turneringen.

– Vi skal til Wembley og vi er bare ett steg unna finale, så vi skal gi det et ordentlig forsøk. 

Allerede på tirsdag skal United spille ny kamp, men Solskjær tror spillerne gleder seg til det.

– Så lenge man fortsetter å vinne ser man frem til neste kamp. Jeg tror alle vet at vi kan spille bedre, men vi er videre og alle vil reise hjem med et smil om munnen.

Søndag får vi vite hvem som Uniteds motstander i semifinalen. Lagene United kan møte er Chelsea, Manchester City, Leicester, Newcastle, Arsenal eller Sheffield United.