Aldri har vårt første PL-mål kommet raskere

United var raskt ute av startblokkene denne sesongen.

Etter to minutter og tjuefire sekunder lå ballen i nettet for United mot Leicester, etter at Paul Pogba etter et nesten dansende tilløp satte straffesparket nydelig i mål.

Dette var tredje gang i Premier League-historien at United scoret sesongens første mål.

Det var også Uniteds tidligste mål (målt i spilleminutter, ikke på kalenderen!) etter at Premier League startet opp, gjorde OPTA oss oppmerksomme på.

Vi sjekket det opp, og laget også for ordens skyld en oversikt over hvor tidlig det første målet har kommet.

Vårt første mål i de ulike PL-sesongene:

Sesongene hvor vi ikke scoret i første ligakamp er markert i blått. De tre sesongene hvor vi har vært raskest ut av startblokkene, er markert i rødt.

• 1992/93: I det 61. minutt av første ligakamp (Mark Hughes mot Sheffield Utd borte)
  • 1993/94: I det 26. minutt av første ligakamp (Ryan Giggs mot Norwich borte)
  • 1994/95: I det 48. minutt av første ligakamp (Mark Hughes mot QPR hjemme)
  • 1995/96: I det 84. minutt av første ligakamp (David Beckham mot Aston Villa borte)
  • 1996/97: I det 25. minutt av første ligakamp (Eric Cantona mot Wimbledon borte)
  • 1997/98: I det 82. minutt av første ligakamp (Nicky Butt mot Spurs borte)
  • 1998/99: I det 79. minutt av første ligakamp (Teddy Sheringham mot Leicester hjemme)
  • 1999/00: I det 7. minutt av første ligakamp (Dwight Yorke mot Everton borte)
  • 2000/01: I det 20. minutt av første ligakamp (Ronny Johnsen mot Newcastle hjemme)
  • 2001/02: I det 36. minutt av første ligakamp (David Beckham mot Fulham hjemme)
  • 2002/03: I det 78. minutt av første ligakamp (Ole Gunnar Solskjær mot WBA hjemme)
  • 2003/04: I det 35. minutt av første ligakamp (Ryan Giggs mot Bolton hjemme)
  • 2004/05: I det 32. minutt av andre ligakamp (David Bellion mot Norwich hjemme)
  • 2005/06: I det 43. minutt av første ligakamp (Ruud van Nistelrooy mot Everton borte)
  • 2006/07: I det 8. minutt av første ligakamp (Louis Saha mot Fulham hjemme)
  • 2007/08: I det 15. minutt av andre ligakamp (Paul Scholes mot Pompey borte)
  • 2008/09: I det 24. minutt av første ligakamp (Darren Fletcher mot Newcastle hjemme)
  • 2009/10: I det 34. minutt av første ligakamp (Wayne Rooney mot Birmingham hjemme)
  • 2010/11: I det 33. minutt av første ligakamp (Dimitar Berbatov mot Newcastle hjemme)
  • 2011/12: I det 13. minutt av første ligakamp (Wayne Rooney mot WBA borte)
  • 2012/13: I det 10. minutt av andre ligakamp (Robin van Persie mot Fulham hjemme)
  • 2013/14: I det 34. minutt av første ligakamp (Robin van Persie mot Swansea borte)
  • 2014/15: I det 53. minutt av første ligakamp (Wayne Rooney mot Swansea hjemme)
  • 2015/16: I det 22. minutt av første ligakamp (Kyle Walker med selvmål for Tottenham på Old Trafford)
  • 2016/17: I det 40. minutt av første ligakamp (Juan Mata mot Bournemouth borte)
  • 2017/18: I det 33. minutt av første ligakamp (Romelu Lukaku mot West Ham hjemme)
  • 2018/19: I det 3. minutt av første ligakamp (Paul Pogba mot Leicester hjemme)

Så er det selvsagt verdt å huske at fotballen ikke startet i 1992, og i 1989/90 scoret Steve Bruce i kampens andre minutt da United vant 4-1 mot Arsenal i ligaåpningen.