Norwich City v Huddersfield Town - Sky Bet Championship

Endelig fikk han muligheten igjen – slapp inn sju mål

Her er oversikten over hvordan de utlånte gjorde det denne midtuka (inkludert mandag), med de to som var i aksjon på tirsdagen oppført øverst.

To av våre utlånte scoret på mandagen, mens tirsdagens kamper ikke kan sies å ha vært en suksess for Uniteds del.

Norwich City 7-0 Huddersfield Town

Da Huddersfield annonserte lagoppstillingen, så var det Ryan Schofield som stod oppført som keeper, men litt senere annonserte de at at Joel Pereira kom inn i mål i stedet for en syk Schofield.

Pereira fikk dermed sin andre opptreden for Huddersfield. Forrige gang slapp han inn fire, og var skyld i ett eller kanskje to av baklengsmålene.

Også denne gangen ble det veldig tøft for Pereira. Allerede etter en halvtime hadde han sluppet inn fire mål, og før det var blitt pause var det 5-0 til serielederen.

I andreomgangen roet det seg litt, men Norwich økte til 6-0 på et straffespark, før 7-0 også kom med litt over ti minutter igjen av oppgjøret.

Pereira var ikke direkte skyld i noen av målene denne gangen, men det var vanskelig å bli spesielt imponert av keeperspillet uansett. Nå står han med elleve baklengsmål på to kamper i aksjon for Huddersfield, og det er ikke det han trenger etter å ha feilet totalt i forrige låneopphold også.

Huddersfield er et av lagene som potensielt kan rykke ned hvis lagene under har en god sluttspurt, og de selv ikke har det.

SLITER PÅ LÅN: Joel Pereira, her fra tiden i skotske Hearts.

Portadown 1-2 Larne

I forrige kamp ble Jacob Carney plassert på benken for Portadown, og de slapp inn fire mål (uten at vi kjenner til om det er noen sammenheng!), men her var Carney tilbake i buret.

Før ti minutter var spilt var Larne i ledelsen etter en straffescoring. Det var ikke Carney som laget straffesparket, men det var faktisk en tidligere United-junior: Ruiari Croskery, som for en del år siden spilte på U18-laget sammen med for eksempel Marcus Rashford.

Portadown utlignet, men Larne vant likevel etter et flott mål i andreomgangen som Carney ikke kunne gjøre noe med.

Wolverhampton 2-3 West Ham

Jesse Lingard og West Ham spilte en fantastisk 1. omgang mot Wolverhampton og vant 3-2 i en dramatisk og underholdende kamp mandag kveld.

Seieren mot Wolves sendte West Ham opp på fjerdeplass i Premier League og David Moyes sitt mannskap viser at de har til hensikt å kjempe om en Champions League-plass selv uten Declan Rice som er ventet å være ute av spill i mange uker fremover.

Lingard sendte West Ham i føringen etter bare seks minutter og hadde også målgivende til Jarrod Bowens 3-0-scoring. I mellomtiden hadde Pablo Fornals økt til 2-0 for gjestene.

Leander Dendoncker og Fabio Silva skapte spenning med sine reduseringer på hver side av pausen, men West Ham klarte å ri av stormen og tok en viktig og sterk seier.

Wolverhampton Wanderers v West Ham United - Premier League
HADDE MÅL OG MÅLGIVENDE: Jesse Lingard.

Nottingham Forest 3-1 Queens Park Rangers

James Garner vartet opp med en fenomenal frisparkscoring og ble kåret til banens beste i 3-1-seieren mot QPR.

Lokalavisen Nottingham Post kan knapt få fullrost Garner nok og gir den unge midtbanespilleren, som er på lån fra Manchester United, 9 av 10 mulige poeng på spillerbørsen.

«Absolutt fantastisk. Enten han mente det eller ikke, var det vanvittige frisparket hans en perfekt måte å runde av en ny strålende kamp av midtbanespilleren. Han blir bare bedre og bedre og pasningskvaliteten hans er rett og slett ubegripelig god», skriver lokalavisen.

Garner ble også matchvinner i forrige ligakamp da Forest vant 1-0 borte mot opprykksjagende Cardiff.

Da Garner kom til Nottingham Forest på lån i slutten av januar lå skogvokterne bare tre poeng over nedrykksstreken og var i akutt fare for å rykke ned til League One.

Etter at Garner kom til klubben har 14 kamper endt med en poengfangst på 22 og Forest har fått en solid luke til lagene som sliter helt i bunnen.

STORSPILLER: James Garner briljerer på lån i Forest. Her er United-spilleren i aksjon mot Wycombe tidligere i vinter.

Alexander Mighten sendte Forest i ledelsen mot QPR like før pause, mens Lewis Grabban økte til 2-0 etter en drøy time.

Like etter kom dagens høydepunkt på City Ground da Garners frispark fra kanten suste over alt og alle og dalte ned i nettmaskene bak QPR-keeper Seny Dieng.

Innbytter Lyndon Dykes reduserte på overtid av oppgjøret, men Garner og Forest tok en svært fortjent seier og Uniteds leiesoldat leverte en særdeles god kamp.

Reading 3-1 Derby County

Teden Mengi fikk sjansen fra start igjen etter at manager Wayne Rooney i helga mente at United-stopperen var uheldig som ble plassert på benken.

Mengi spilte samtlige 90 minutter, men kunne ikke forhindre 1-3-tap på Madejski Stadium.

Mengi fikk karakteren 5.5 på børsen til Derby Telegraph, etter en bra 1. omgang, men en ujevn 2. omgang.

Derby er fortsatt en del av nedrykksstriden i Championship.

TAPTE: Teden Mengi og Derby.

Milton Keynes Dons 0-2 Crewe Alexandra

Ethan Laird og MK Dons fikk ikke noe særlig å juble for mandag.

Laird var riktignok tilbake i startoppstillingen mot Crewe Alexandra, men to scoringer av Mikael Mandron i løpet av fem minutter i 1. omgang, sørget for at gjestene tok med seg alle poengene.

MK Dons hadde vunnet fire kamper på rad før dette.

Lokalavisen MK Citizen beskriver kampen som bortimot sesongverste for MK Dons og Laird ble erstattet av Matthew Sorinola med et drøyt kvarter igjen av oppgjøret.

Laird var nær en målgivende da han serverte Cameron Jerome på flott vis, men spissen skjøt i stolpen.

TAPTE: Ethan Laird.

Andre:

• Salford City har slitt i det siste, men mandag kom endelig seieren, da de vant 2-0 borte mot et annet formsvakt lag, nemlig Forest Green. Dermed lever play-off-håpet, men dessverre for Uniteds del ble Di’Shon Bernard igjen sittende på benken, siden Gary Bowyer (som styrer Salford ut sesongen) foretrekker andre løsninger i forsvar.