– 3. plass bør være et minimum for oss

Harry Maguire om sesongen.

Han ble den første utespilleren som gjorde det siden Gary Pallister i 1994/95-sesongen, Harry Maguire, da han startet samtlige ligakamper i 2019/20-sesongen.

LES OGSÅ: Kopierte 25 år gammel bragd

Så har det vært litt variable prestasjoner av fjorårets sommerkjøp, men bare det å ha en kaptein og en forsvarsspiller som nesten aldri blir skadet er en verdi.

Etter at 3. plassen og Champions League-plassen ble sikret oppsummerte han på følgende vis.

– Det er vanskelig å si hva som endret sesongen, men å hente Bruno utgjorde selvsagt en stor forskjell. Han scoret også målet som ga oss 1-0 i denne kampen, men samtidig har vi jobbet veldig hardt på treningsfeltet.

– V i visste jo at vi måtte bli bedre. Vi varierte for mye, og mistet poeng da vi ikke burde gjort det.

– Det hjalp også å kunne forsvare oss på defensive dødballer, og akkurat det er situasjoner som kan vinne eller tape kamper. I starten av sesongen slapp vi inn for mye, men med unntak av baklengsmålet mot Southampton så ble det mye bedre. Det vitner om karakter hos gutta.

HAR TRENT VELDIG BRA: Harry Maguire ramset opp flere grunner til at sesongen snudde til det bedre for United.

– Så burde en 3. plass være minimum for United, og nå handler det om å utvikle oss videre neste sesong, fortsetter han.

Han mente søndagens seier var fortjent.

– Kampen ble akkurat som forventet. Vi visste at de var solide, og at de av og til ville bli dype. Vi visste også at de måtte følge med på hva som skjedde i Chelsea-kampen for å se om uavgjort kunne holde, men siden Chelsea ledet så handlet det om hva som skjedde her.

– De beste spillerne viser seg imidlertid frem på riktig tidspunkt, og jeg synes at vi fortjente denne seieren, sa han til Sky Sports.