– Skyldte fansen dette

MANCHESTER: Wayne Rooney og Ryan Giggs hyllet av Old Trafford. Selv roser de United-fansen opp i skyene.

Publisert Sist oppdatert

United hadde et vanskelig utgangspunkt etter 2-0-tapet i første kamp mot Olympiakos, men vant onsdag 3-0 på Old Trafford og gikk dermed videre fra  8-delsfinalen i Champions League. Et hattrick av Robin van Persie og en fantastisk laginnsats var hovedgrunnene til Uniteds gode resultat.

Van Persie fikk seg en smell i kneet på slutten av kampen og ble båret ut, han skal sjekkes grundigere torsdag. Her kan du lese reaksjonene etter kampslutt.

Ryan Giggs

– Det føltes veldig godt, vi visste det kom til å bli tøft å score tre mål, men vi klarte det med mye hjelp fra fansen.

– Dette var spesielt etter søndagen som var et skuffende resultat og som Wayne sier, vi skyldte fansen dette for de har vært utrolig. De var igjen fantastiske.

–  Vi håper at dette kan bli vendepunktet i sesongen vår. Vi må ikke ta av, men bygge videre på dette.

Wayne Rooney

– Det som lå bak seieren var viljen til å vinne og den fantastiske fansen. De fortjente det og var fantastiske i dag igjen.

– Vi skyldte både manageren, fansen og oss selv denne seieren og det var et deilig resultat. Nå håper vi at vi kan få en god avslutning på sesongen.

Rio Ferdinand

– Vi viste at vi måtte få tre mål for å gå videre og det var en vanskelig situasjon vi hadde satt oss i, men på Old Trafford har vi et utrolig publikum som er som en tolvte mann, så vi viste at vi kunne gjøre det og vi vant fortjent.

– Det har vært vanskelig for oss i det siste siden dette er en ny erfaring. Ingen av oss har vært i en slik situasjon før.  Det er noe vi arbeider med hver dag, vi jobber for å få de rette resultatene og for å forbedre oss og forhåpentligvis blir denne seieren et vendepunkt i sesongen. Vi skal ikke ta av fordi vi har en tøff kamp mot West Ham til helgen, men dette var et godt resultat for oss. Det betyr mye.

– Liverpool-kampen motiverte oss ikke spesielt, vi viste at vi måtte vinne 3-0 og vi viste at fansen ikke ville la oss spille en kjedelig 0-0. Vi prøvde å tilfredsstille fansen i dag og det gjorde vi.

David Moyes

– Vi trengte et resultat i dag etter det som skjedde på søndag.

– Jeg tok med Giggs i dag av taktiske grunner og han spilte fantastisk. Du merket ikke aldersforskjellen utenpå banen.

– Ryan er 40 og jeg har tenkt mot fremtiden. Derfor har jeg gitt andre sjansen. I  dag trengte vi imidlertid rutinen hans, og han skuffet ikke. Han var svært viktig i dag. Han måtte bekle en bestemt rolle for meg og han løste oppgaven strålende.

– Vi spilte ikke bra borte, men rettet det opp i dag. Vi fikk et strålende resultatet i dag som først og fremst betyr at vi får minst to kamper til i Champions League. Dette kan være tidspunktet hvor vi snur ting.

persieskade

– Robin fikk en smell i kneet, men jeg tror ikke det er altfor ille. Vi vet mer når vi har sjekket det skikkelig i morgen.

–  Å score hattrick i CL er fantastisk. Bare noen få spillere i verden er kapable til det. Han er en av dem.Han var fantastisk i dag.

– Ryan Giggs og Van Persie er kanskje de som får mest skryt, men David De Gea var også strålende og Danny Welbeck var et uromoment. Men det var et lag som vant i dag. Jeg synes vi spilte bra fotball. Det var oppløftende.

– Jeg kan likevel ikke si at dette er øyeblikket der alt snur, men jeg håper det. Vi må imidlertid bare jobbe videre. Jeg vet hva laget er i stand til. Jeg er sikker på at om vi klarer å spille vårt beste så kan vi gi hvem som helst en tøff kamp.

– Jeg synes Olympiakos spilte bra. Det var en kamp der et lag måtte gi gass og det var oss. Da vi ledet 3-0 var de på sitt beste. Olympiakos ga alt de kunne. De gjorde det  veldig vanskelig for oss i den første kampen.

Powered by Labrador CMS