Ella Toone, Millie Turner & co på Parc des Princes, 17.10.2023.

Ella Toone:

– Vi vet nå at vi kan konkurrere med slike verdensklasselag

Publisert

Onsdag kveld spiller Manchester United-kvinnene borte mot PSG i returkampen etter at det ble 1-1 på hjemmebane.

Kampstart er 20.00 (skandinavisk tid). Oppgjøret sendes på MUTV i Storbritannia/Irland, og oppgjøret sendes ellers på DAZN/YouTube og på PSGs hjemmesider (hvor en tilsynelatende må ha en konto hvor en betaler 1,99 euro for en måneds tilgang).

En plass i Champions League-gruppespillet er det det står om i dette oppgjøret, og det at United i det hele tatt fortsatt har muligheten er ikke så verst med tanke på hvordan United ble rundspilt i førsteomgangen av hjemmekampen. 

– Vi gravde veldig dypt i førsteomgangen, for vi slet veldig. Noen lag kunne [i en slik situasjon] vært under med fire-fem mål, men vi holdt sammen, og forsvarte oss for harde livet. Vi visste hva kampen betydde for oss, og vi klarte å holde det på 0-0 til pause, og så føler jeg at vi gikk veldig modig ut i andreomgangen, sier Ella Toone til MUTV i forkant av returoppgjøret.

Melvine Malard kriger inn 1-1 mot PSG.
UTLIGNET FOR UNITED: Melvine Malard.

– Jeg synes at vi spilte veldig godt i den andreomgangen, og vi vet nå at vi kan konkurrere med slike verdensklasselag. Vi klarte å score også, noe som øker selvtilliten.

Toone synes det var stort å høre Champions League-musikken (som ikke er den samme som hos mennene) før hjemmekampen.

– Det å spille i Champions League er noe en alltid drømmer om, og det at jeg får gjøre det for barndomsklubben min er virkelig en drøm, så det å høre den musikken ga meg definitivt gåsehud.

Powered by Labrador CMS