MAGUIRE OM SKADEPROBLEMENE:

– Vi liker ikke å bruke det som en unnskyldning, men det har vært krevende å skape en rytme

Publisert Sist oppdatert

Man skal lete godt i Manchester United-troppen for å finne en nøkkelspiller som ikke har hatt sin dose med skadeproblemer denne sesongen.

Den portugisiske duoen Bruno Fernandes og Diogo Dalot, Alejandro Garnacho, Scott McTominay, Marcus Rashford og André Onana er i grove trekk de eneste førstelagsprofilene som har sluppet unna.

Harry Maguire er blant flere forsvarsspillere som har mistet et betydelig antall kamper på grunn av skade, og i et intervju med Sky Sports erkjenner den engelske landslagsstopperen at det har vært krevende for laget å håndtere problematikken.

– Vi liker ikke å bruke det som en unnskyldning, men det har vært vanskelig å skape en rytme. Andre lag har også hatt problemer med skader, men det er ikke til å legge skjul på at vår skadeliste har vært enorm, slår Maguire fast.

Etter nyttår returnerte både Casemiro, Harry Maguire og Lisandro Martinez fra langtidsskader, før sistnevnte pådro seg en skade i kneet i hjemmekampen mot West Ham for snart to uker siden. 

Casemiro mot Aston Villa.
NØKKEL: Casemiro er i ferd med å finne tilbake til toppformen etter en lang periode ute med skade.

Av de mest sentrale førstelagsspillerne mangler Erik ten Hag nå Martinez, Mason Mount, Tyrell Malacia og Anthony Martial. Det hersker også usikkerhet rundt status på både Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka.

–  Vi har måttet klare oss uten del, men det er samtidig godt å ha mange tilbake. Det gjør at det blir kamp om posisjonene, noe som vil gjøre oss sterkere, understreker Maguire.

Flere svar om skadesituasjonen får vi trolig når Ten Hag møter pressen torsdag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS