FERNANDES TIL MANCHESTER EVENING NEWS:

– Vi har eiere som tar seg av de tingene, så vi som spillergruppe kan ikke bekymre oss for det

Publisert

Presset på Erik ten Hag avtok ikke akkurat i styrke etter søndagens semifinale i FA-cupen mot Coventry City på Wembley.

Nederlenderen har vært gjenstand for store mengder kritikk denne sesongen, og den svake avslutningen på oppgjøret mot Coventry har gitt skeptikerne ytterligere vann på den berømte mølla.

Etter kampen fikk Manchester United-kaptein Bruno Fernandes spørsmål om støyet rundt Ten Hag påvirker spillerne.

– Det kan ikke påvirke oss siden vi fortsatt har mange viktige kamper igjen før sesongen er over. Vi har fortsatt muligheten til å spille i Europa neste sesong, og vi ønsker å avslutte så sterkt som mulig. Det er hovedfokuset vårt, forteller Fernandes til Manchester Evening News.

I engelsk presse får Ten Hag hard medfart etter at mannskapet hans søndag rotet bort en komfortabel 3-0-ledelse med tjue minutter igjen å spille.

– Vi kan ikke bekymre oss (for et mulig trenerskifte). Det er ikke vår oppgave å tenke på akkurat det. Vi har eiere og direktører som tar seg av det, mens vi som spillergruppe har fokus på å prestere, slår Fernandes fast.

Manchester United har nå sluppet inn 30 (!) mål fra det 80. spilleminutt og utover denne sesongen.

– I noen øyeblikk slapper vi av for mye. Når vi ikke presser på den måten vi skal, åpner det seg rom. Kanskje må vi derfor legge oss litt lavere og forsøke å stenge av de rommene, forklarer United-kapteinen. 

Han lot seg imidlertid imponere av det Coventry presterte søndag.

– Vi ønsket selvfølgelig at vi skulle ta oss videre på en annen måte, men vi vet samtidig hvor krevende dette er. Vi må ha stor respekt for det Coventry gjorde her, men vi hadde samtidig muligheten til å gjøre dette mer komfortabelt for oss selv.

Avslutningsvis forteller United-kapteinen at Darren Fletcher hadde en avgjørende rolle før søndagens kamp.

– Han pratet til oss i garderoben. Han har vært en del av de beste Manchester United-lagene, og han vet hva som kreves.

Powered by Labrador CMS