RENÉ HAKE: 

- Veldig takknemlig overfor Erik 

Manchester United har ikke bekreftet at René Hake blir en del av Erik ten Hags trenerteam, men Hake selv har snakket om sin kommende rolle. 

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er veldig takknemlig overfor Erik for denne muligheten.

Det sier René Hake til det nederlandske Voetbal International. Forrige uke kom rapportene om at 52-åringen trolig blir, sammen med United-legenden Ruud van Nistelrooy, en del av Erik ten Hag sitt trenerteam i Manchester United neste sesong.

Hake har flere års erfaring fra treneryrket, både som assistent og som manager.  Forrige sesong ledet han Go Ahead Eagles til en 9. plass i Eredivisie, og klubben hadde ikke havnet høyere i toppdivisjonen siden sjuendeplassen i 1969/70-sesongen.

Manchester United har fortsatt til gode å annonsere ansettelsen, men Hake går langt i å bekrefte sin kommende jobb. Det var etter Go Ahead Eagles sin treningskamp mot Telstar, som kan ha vært hans siste kamp som Go Ahead Eagles-trener, han snakket om United.

- Følelsen er vanskelig å beskrive, men det er selvfølgelig en fantastisk mulighet for meg. Å få jobbe i en av de største ligaene, i en av verdens største klubber, det er en stor belønning for meg, sier han, og legger til: 

- Det at jeg kan gå fra Go Ahead Eagles til toppen av verden er unikt. 

Go Ahead Eagles vant for øvrig kampen 3-0.

Saken fortsetter under artikkelpluggen. 

Torsdag ble det klart at Erik ten Hag har forlenget kontrakten med United. Dermed er det god grunn til å tro at det innen kort tid blir klart hvordan støtteapparatet hans kommer til å se ut. 

- Nå må vi gjøre en god jobb, Erik har en rolle klar for meg. Det har vi diskutert. Som på alle arbeidsplasser er de ulike oppgavene fordelt på de ansatte, sier Hake. 

Han og Ten Hag jobbet sammen i FC Twente og kjenner hverandre godt. Ten Hag har tidligere snakket om forholdet han har til Hake.

- Vi har holdt kontakten siden vi jobbet sammen i Twente, sa Erik Ten Hag i et intervju med Voetbal International i fjor. 

- Vi både møtes og ringer hverandre. Vi snakker om private ting, hvordan det går hjemme og med barna og sånn, men det handler som regel om fotball, fortalte United-sjefen. 

Powered by Labrador CMS