MEDIER: 

- Går mot flere endringer i Erik ten Hags trenerteam 

Troverdige journalister melder om flere mulige endringer i Manchester United sitt støtteapparat. 

Publisert Sist oppdatert

Både Chris Wheeler i Daily Mail og Fabrizio Romano skriver om de kommende endringene i Erik ten Hag sitt trenerteam. 

Det har blitt skrevet mye om at den gamle United-storscoreren Ruud van Nistelrooy returnerer til Manchester United og blir en av assistentene til Erik ten Hag, som selv nærmer seg å skrive under på en ny kontrakt. 

Men også en annen nederlender slår angivelig følge med Van Nistelrooy til Old Trafford. 

Go Ahead Eagles-manager Rene Hake, ser også ut til å bli en del av Uniteds støtteapparat. 52-åringen har mange år fra treneryrket bak seg, men har mest erfaring som manager. Han har et par assistentjobber bak seg også. 

I Nederland har Hake blitt sammenlignet med nettopp Erik Ten Hag, og Go Ahead Eagles-treneren har godt over 300 kamper bak seg som manager for ulike klubber i Nederland. FC Twente er den største klubben han har vært sjef for. 

I likhet med Ten Hag har han også en fortid i Utrecht og de to jobbet sammen i en periode i Twente. 

- Vi har holdt kontakten siden vi jobbet sammen i Twente, sa Erik Ten Hag i et intervju med Voetbal International i fjor. 

- Vi både møtes og ringer hverandre. Vi snanker om private ting, hvordan det går hjemme og med barna og sånn, men det handler som regel om fotball, fortalte United-sjefen. 

Forrige sesong ledet Hake Go Ahead Eagles til en 9. plass i Go Ahead Eagles, deres beste tabellplassering på øverste nivå i Nederland på 15 år. 

Det at Hake og Van Nistelrooy etter alt å dømme kommer inn i United betyr sannsynligvis at noen forsvinner. Daily Mail skriver at situasjonen rundt de nåværende United-assistentene Mitchell van der Gaag og Steve McClaren er usikker, men at de kan bli ofre av revolusjonen INEOS er i gang med. 

Også angrepstrener Benni McCarthy går en usikker fremtid i møte. Sørafrikanerens kontrakt med United utløper i slutten av denne måneden. 

Powered by Labrador CMS