U21-laget jubler for Tom Huddlestones scoring mot Manchester City, 19. februar 2024.

U21-laget slo City

Mandag kveld møttes United U21 og City U21 på Leigh Sports Village. Kampen ble ikke sendt noe sted, ettersom at den kolliderte med Evertons kamp mot Crystal Palace i Premier League.

United tok ledelsen etter 35 minutter da Ethan Williams sendte en presis pasning over til Ethan Wheatley som satt ballen i mål. Dette ble omgangens eneste mål.

10 minutter inn i andre omgang øker United ledelsen. Igjen er det Williams som står med målgivende pasning, etter at corneren han slo ble banket i mål av Tom Huddlestone. 61 minutter inn i kampen reduserer City stillingen.

Et derby mellom Manchester lagene går sjelden uten dramatikk. På fem minutter blir det delt ut to gule og et direkte rødt kort. Sam Mather blir sendt av banen og United må spille de siste minuttene med ti mann. Dramatikken fortsetter og flere kort deles ut, men United forsvarte ledelsen og kampen endte 2-1. .

United 2-1 (1-0) Man City

PL 2
Carrington

Mål: 1-0 Wheatley (Williams, 35), 2-0 Tom Huddlestone (Williams, 55), 2-1 Stephen Mfuni (61)

Gule kort: Ogunneye (75), Kambwala (90+3)

Rødt kort: Mather (79)

United: Dermot Mee, Habeeb Ogunneye, Willy Kambwala, Sonny Aljofree, Sam Murray, Tom Huddlestone, Toby Collyer, Ethan Williams (James Nolan 82), James Scanlon ( Louis Jackson 90+1), Sam Mather, Ethan Wheatley (Charlie McNeill 73)

Ubenytta innbyttere: Thomas Myles, Harry Amass

90+3 min: Willy Kambwala får gult kort.

90+1 min: Louis Jackson kommer inn for James Scalon.

82 min: United er redusert til ti mann og tar av midtbanespilleren Ethan Williams for å sende forsvarspilleren James Nolan på banen. Nå gjelder det å beholde ledelsen til dommeren blåser av kampen.

79 min: RØDT KORT. Sam Mather får direkte rødt kort.

75 min: Habeeb Ogunneye får gult kort.

73 min: Målscoreren Wheatley går av. Inn kommer Charlie McNeill.

61 min: MÅL. City reduserer med scoring fra Stephen Mfuni.

55 min: MÅL. Tom Huddlestone svinger ballen inn fra innsiden av boksen etter en corner fra Williams som igjen står med målgivende pasning.

Pause

35 min: MÅL. Ethan Williams sender en presis pasning over til Ethan Wheatley som setter ballen i mål.

1 min: Kampen er i gang.