BRENNHETE HØJLUND SKREV HISTORIE: 

– Tvilte aldri på meg selv

Rasmus Højlund brukte kun 39 sekunder på å skrive Premier League-historie mot Luton

Publisert Sist oppdatert

Den danske spissen slet lenge med å finne veien til nettmaskene i United-drakten, men nå er Rasmus Højlund simpelthen ustoppelig. 

Da Højlund sendte United i føringen etter bare 39 sekunder ble han den yngste spilleren i Premier Leagues historie til å score i seks ligakamper på rad.

Den historiske scoringen beskriver dansken slik: 

Her blir Højlund historisk som den yngste spilleren i Premier Leagues historie som har scoret i seks kamper på rad.

– Jeg tenkte at dette kunne bli til noe og jaktet ballen. Jeg bestemte meg for å gå rundt keeperen. Jeg trodde kanskje jeg spilte ballen litt for løst, men det ble en grei scoring, sier Højlund til Sky Sports. 

Som om ikke 1-0-målet var nok, besørget dansken også 2-0 da han brystet et skudd fra Alejandro Garnacho i mål. 

– Jeg mente det 100 prosent. Snudde kroppen og brukte brystkassen. Jeg har trent på å bruke ulike kroppsdeler, som brystet og skulderne i spillet mitt. 

Carlton Morris reduserte for vertene og begge lag hadde flere fete muligheter til å score, men det ble med de tre scoringene i det første kvarteret. 

Se høydepunktene fra Uniteds seier mot Luton: 

Etter kampen var Højlund en lettet mann. 

– Vi vet at hver eneste bortekamp er vanskelig, men vi må takle det. Vi burde kanskje ha scoret mer. Vi var litt heldige i dag. Personlig tvilte jeg aldri på meg selv, men jeg merket presset. Samtidig scoret jeg i Champions League og lærte medspillerne å kjenne bedre, forklarer Højlund. 

Powered by Labrador CMS