BORGERMESTEREN I MANCHESTER MED NYE OLD TRAFFORD-UTTALELSER:

– Tror ikke klubben har tatt en avgjørelse

Publisert

Hva skjer med Old Trafford?

Det er ett av spørsmålene som oftest går igjen i Manchester United-verdenen akkurat nå. Sist uke skrev The Telegraph en artikkel om Sir Jim Ratcliffes angivelse ønske om å bygge et «Wembley i nord», og supporterorganisasjonen MUST uttalte seg også om en mulig kollektiv investering i et nytt stadionprosjekt.

Det handler, som united.no har omtalt flere ganger, enten om en utbygging av nåværende arena eller at man muligens kan bygge et nytt Old Trafford på områdene United eier like ved siden av Old Trafford nå.

Borgermesteren i Manchester Andy Burnham bekreftet for snart to uker siden at han hadde hatt et møte med Sir Jim Ratcliffe og INEOS-delegasjonen, der blant annet stadionsituasjonen til United ble diskutert. 

SAGNOMSUST: Hva som skjer med Old Trafford engasjerer naturlig nok Manchester Uniteds supportere.
SAGNOMSUST: Hva som skjer med Old Trafford engasjerer naturlig nok Manchester Uniteds supportere.

Nå har Burnham igjen snakket om saken:

– Det pågår samtaler. Jeg synes først og fremst at det er veldig bra at vi snakker om fremtiden og hvordan vi kan støtte klubbens ambisjoner. De er nødt til å avgjøre hva de selv ønsker. Vi støtter deres avgjørelse og ønsker å samarbeide med klubben, forteller borgermesteren til Manchester Evening News.

Med andre ord ikke helt ulikt det han sa til BBC Radio Manchester 1. februar.

Ratcliffe har allerede øremerket ytterligere 237 millioner pund til Uniteds infrastruktur, når hans minoritetskjøp av United blir godkjent.

Ifølge Burnham er det imidlertid fortsatt usikkert hva som som kommer til å skje med Drømmenes Teater.

– Jeg tror ikke det er tatt noen avgjørelse, legger han til.Powered by Labrador CMS