Manchester-borgermester Andy Burnham, 25. september 2022.

Borgermesteren i Manchester:

Bekrefter stadionsamtaler med United

Publisert

Tidligere i januar kom det frem at Sir Jim Ratcliffe og INEOS-delegasjonen i Manchester hadde hatt et møte med borgermester Andy Burnham, hvor blant annet stadionsituasjonen til United ble diskutert. 

Det har blitt spekulert i at både ombygging/oppgradering og ny stadion kan være aktuelt, og da Burnham snakket om tematikken hos BBC Radio Manchester (her gjengitt av lokalavisa), så tok han ikke stilling til akkurat det spørsmål, men han ga i alle fall uttrykk for vilje til å samarbeide med United.

– Til alle United-fans som lytter, så prøver jeg ikke å styre det i noen bestemt retning – det er ikke min jobb. Klubben deres må bestemme seg for hva den vil. Alt jeg sier er at vi absolutt står bak klubben, og at vi vil legge til rette for hva enn de vil. Vi kommer til å være der og sørge for at klubben er innrettet for fremtiden, sa Labour-politikeren.

– Jeg tror det er et spennende potensial her, og jeg er i samtaler med klubben. Det kan godt være at jeg kommer til å se dem neste uke.

Burnham – som for øvrig er Everton-fan – roste også Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford.

– Sir Jim har virkelig brakt mye energi inn i situasjonen, og Sir Dave Brailsford er en briljant person, og er arkitekten bak den britiske sykkelsuksessen de siste tiårene. Han var veldig involvert i byggingen av velodromen [det nasjonale sykkelsenteret, som ligger i Manchester rett i nærheten av Etihad Stadium, journ.anm.], og han bringer nå den ekspertisen til Manchester United.

Sir Jim Ratcliffe med Old Trafford i bakgrunnen.
HVA SKJER MED OLD TRAFFORD: Sir Jim Ratcliffe og INEOS er villige til å investere i fasilitetene – men foreløpig er det usikkert om det ender med oppgradering av Old Trafford eller en helt ny stadion.
Powered by Labrador CMS